Οι δύσκολες στιγμές της Εριέττας Κούρκουλου - Τα κλάματα και η απογοήτευση

«Γλυκιά υπενθύμιση σε σένα που δεν έχεις καταφέρει να κρατήσεις το μωρό σου

Τι είχε δηλώσει για τον εγγονό της, η μητέρα της Εριέττας Κούρκουλου, Μαριάννα Λάτση

Δύναμη και αισιοδοξία σε όλες τις γυναίκες που δυσκολεύονται να γίνουν μητέρες έστειλε η Εριέττα Κούρκουλου μέσα από μία συγκινητική ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η ίδια δεν έκρυψε ποτέ πως το να καταφέρει να γίνει μητέρα ήταν δύσκολο, και την Παρασκευή 9/12 μοιράστηκε μέσα από τα social media φωτογραφίες από τις πιο δύσκολες στιγμές της αλλά και από την ωραιότερη μέρα της ζωής της, τη μέρα που γέννησε το μωράκι της.

Η Εριέττα Κούρκουλου έφερε στον κόσμο τον γιο της πριν από 8 μήνες. Ωστόσο, είχε προηγηθεί ένα διάστημα γεμάτο απογοήτευση, κλάματα και αναμονή.

Εριέττα Κούρκουλου – Βύρων Βασιλειάδης: Βάφτισαν τον γιο τους, Νίκο!

Η ιδρύτρια της φιλοζωικής οργάνωσης Save a Greek Stray μοιράστηκε πρώτη φορά φωτογραφίες που αποτυπώνουν τις πιο δύσκολες στιγμές της και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας.

Δείτε την ανάρτηση με τις δύσκολες στιγμές της Εριέττας Κούρκουλου:

Συγκεκριμένα δημοσίευσε φωτογραφίες μέσα σε γυναικολογικά ιατρεία, φωτογραφίες που κλαίει, φωτογραφίες όπου κρατά με αγωνία το τεστ εγκυμοσύνης και φωτογραφίες με τον «βράχο» της, τον σύζυγό της, που της στάθηκε όσο κανείς σε αυτό το δύσκολο διάστημα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top