Παπακαλιάτης σε Μαρκουλάκη: «20 χρόνια έχουν περάσει, ξεπέρασέ το!»

Όταν ο Κωνσταντίνος έκανε συνέντευξη στον Χριστόφορο...

Δείτε όσα δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο Breakfast@Star

Μια διαφορετική συνέντευξη έδωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο περιοδικό Down Town, την οποία επιμελήθηκε η δημοσιογράφος Φανή Πλατσατούρα με αφορμή την ένταξη της νέας του σειράς, Maestro στο Netflix.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Όσα είπε για εκείνον ο πατέρας του, Μανώλης

Ο γνωστός ηθοποιός και δημιουργός απάντησε σε ερωτήσεις που δέχθηκε από πρώην συνεργάτες τους, ανάμεσα τους κι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης & Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε πρεμιέρα το 2014

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης & Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε πρεμιέρα το 2014 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Γιατί είναι τόσο δύσκολο για ένα ελληνικό καλλιτεχνικό προϊόν να βρει θέση στη διεθνή αγορά; Τι μας λείπει;», ρώτησε ο ηθοποιός τον φίλο του. «Νομίζω πως το όραμα, η ικανότητα, η γνώση και η σκληρή δουλειά είναι προϋπόθεση να πετύχουμε κάτι τέτοιο. Πιστεύεις ότι τα έχουμε αυτά τα χαρακτηριστικά σε σωστές αναλογίες προκειμένου να βρίσκουμε εύκολα μια θέση -και συχνά- στη διεθνή αγορά;», απάντησε ο Χριστόφορος.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η δεύτερη σεζόν του Maestro και το Netflix

«Ποιανού ήταν το παιδί τελικά;», ήταν η επόμενη ερώτηση. «Στο Να με προσέχεις; Φυσικά κι ήταν δικό μου το παιδί, αλλά ήταν τέτοιος ο ψυχολογικός πόλεμος που είχα φάει από τον συμπρωταγωνιστή μου (δηλαδή εσένα!) που έκανα πίσω κι έγραψα ότι ήταν δικό σου. Είκοσι χρόνια έχουν περάσει. Ξεπέρασε το. Εγώ τη γνώρισα πρώτος… Ώχου!», απάντησε με χιούμορ για τη σειρά που είχαν συμπρωταγωνιστήσει στο Mega το 2000-2001, με μήλον της έριδος τη Βαλέρια Χριστοδουλίδου.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Βαλέρια Χριστοδουλίδου, και Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στο Να με προσέχεις

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Βαλέρια Χριστοδουλίδου, και Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στο Να με προσέχεις

Σε ερώτηση της Μαρίας Καβογιάννη, ο εμπνευστής του Maestro αποκάλυψε ότι, σε ταινία που αφορά στη ζωή του, θα ήθελε να τον υποδυθεί ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις. «Έχει τόσο ταλέντο που μπορεί να παίξει παράλληλα πολλούς ρόλους και σε διαφορετικές διαστάσεις», είπε.

Παπακαλιάτης: Τι απάντησε στη Μπαζάκα γιατί έπαιζε συνέχεια τη… μάνα του!

Όσο για το τι θα ευχόταν ο μικρός Χριστόφορος, στον Χριστόφορο του σήμερα; «Να μην αγχώνεται τόσο πολύ και να χαλαρώνει λίγο, γιατί είναι κρίμα να μην προλαβαίνει να ευχαριστηθεί κάποιες στιγμές», τόνισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top