Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Όσα είπε για εκείνον ο πατέρας του, Μανώλης

Είναι πολύ υπερήφανος για τον γιο του

Δείτε το απόσπασμα όπως προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη!

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης, πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, δήλωσε υπερήφανος για τον γιο του. Ο ίδιος ασχολείται με τον τουρισμό διαθέτοντας ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Κρήτη, ενώ παλιότερα υπήρξε αθλητικός παράγοντας στο νησί.

Ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη σε μια σπάνια εμφάνιση

Σε συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό TV Creta, μίλησε για την παιδική ηλικία του διάσημου γιου του, αλλά και για την καλλιτεχνική κλίση που είχε από μικρός, ενώ δήλωσε περήφανος για εκείνον.

O Μανώλης Παπακαλιάτης δήλωσε ιδιαίτερα περήφανος για την πορεία του γιου του, Χριστόφορου

O Μανώλης Παπακαλιάτης δήλωσε ιδιαίτερα περήφανος για την πορεία του γιου του, Χριστόφορου

«Δεν μπορεί να μην είναι κάποιος γονέας υπερήφανος. Ο Χριστόφορος από μικρός είχε μια κλίση στο καλλιτεχνικό κομμάτι. Θεωρώ ότι κάτι πήρε από τη γιαγιά του, τη μητέρα μου, που ήταν ερασιτέχνης ζωγράφος», δήλωσε στη συνέντευξή του.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το σπίτι του είναι βγαλμένο από τις… σειρές του

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τον πατέρα του Μανώλη Παπακαλιάτη στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών το 2019

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τον πατέρα του Μανώλη Παπακαλιάτη στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών το 2019 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια σχολίασε ότι ο αθλητισμός δεν ήταν ένα από τα δυνατά σημεία του γιου του. «Δεν έχει ιδέα από αθλητισμό. Όταν έπαιξε το πρώτο παιχνίδι διαιτησίας ο Γιάννης Ράλλης είχαμε πάει μαζί με φίλους να δούμε το παιχνίδι και είχα πάρει μαζί μου τον Χριστόφορο. Δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον Κατευθείαν σηκώθηκε κι έφυγε», είπε ο Μανώλης Παπακαλιάτης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top