Μαίρη Μηνά: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με την τριών μηνών κόρη της

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η τηλεοπτική «Αγγελική»!

Δείτε βίντεο για τη Μαίρη Μηνά από την εκπομπή Breakfast@Star

Την πρώτη ανάρτηση με το μωράκι της, έκανε το πρωί της Τετάρτης στο Instagram η Μαίρη Μηνά. Πριν από περίπου τρεις μήνες η «Αγγελική» έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον, επίσης ηθοποιό Μιχάλη Σαράντη.

Μιχάλης Σαράντης: Τα λόγια αγάπης στη Μαίρη Μηνά αγκαλιά με την μπέμπα τους

Στην ανάρτησή της, βλέπουμε την ταλαντούχα ηθοποιό να κρατάει αγκαλιά την κόρη της με το πρόσωπό της να λάμπει από ευτυχία και το κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία να περιγράφει όσα αισθάνεται.

«Γεια σου κόσμε! Ο κόσμος επανασυντίθεται. Αυτή είμαι εγώ. Και αυτή είναι η κόρη μου. Δηλαδή εγώ είμαι η μαμά της. Σχεδόν τρεις (συν 9) μήνες τώρα. Και για πάντα. Θα είμαι για πάντα η μαμά της και θα είναι για πάντα το παιδί μου. Ο κόσμος μου.

Ο Μιχάλης Σαράντης κι η Μαίρη Μηνά λίγο πριν γίνουν γονείς

Ο Μιχάλης Σαράντης κι η Μαίρη Μηνά λίγο πριν γίνουν γονείς /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο κόσμος επαναφωτίζεται. Αυτή είναι μια φωτεινή γλυκιά μας στιγμή. Ανάμεσα σε άλλες. Όχι και τόσο φωτεινές. Κάποιες και πικρές κάποιες απελπισμένες. Όχι δεν είναι εύκολο, κι ας είναι μαγικό.

Γέννησε η Μαίρη Μηνά: Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Μιχάλης Σαράντης

Ο κόσμος επανορθώνεται. Μπροστά της δεν ξέρω τίποτα και ταυτόχρονα κι ενστικτωδώς ξέρω τα πάντα. Της τρέφω απέραντη ευγνωμοσύνη και ταυτόχρονα της ζητώ συγγνώμη. Κι εκείνη καταλαβαίνει. Αχ πώς καταλαβαίνει. Όλα τα καταλαβαίνει αυτός ο κόσμος.

Κι εγώ ελπίζω εύχομαι και θα μοχθήσω ώστε αυτός ο κόσμος να είναι πάντα ελεύθερος και πάντα τρυφερός. Υγ. @mihalisarantis μου μας διάλεξε. Είμαστε οι τυχεροί της», έγραψε για την κόρη της η Μαίρη Μηνά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top