Η εξομολόγηση της Άννας Χατζησοφιά: «Τότε έμαθα ότι είμαι υιοθετημένη»

Δείτε το όμορφο σπίτι της καταξιωμένης σεναριογράφου

Δείτε όσα είπε η Άννα Χατζησοφιά στην εκπομπή Super Κατερίνα

Παρέα με τον Χάρη Ρώμα έχει υπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης, όπως το Καφέ της Χαράς και το Κωνσταντίνου & Ελένης.

Άννα Χατζησοφιά: Πού είσαι μωρή Κατακουζίνα να δεις που σου έβαλα τα γυαλιά

O λόγος για την Άννα Χατζησοφιά που φιλοξένησε στο όμορφο σπίτι της την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Η επιτυχημένη σεναριογράφος μίλησε για προσωπικές πτυχές της ζωής της, ενώ αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στην υιοθεσία της.

«Είχα υιοθετηθεί από την αδερφή του πατέρα μου. Δέχτηκα πολλή αγάπη, απλώς ήταν τραυματικό το όλο συμβάν. Υπήρχαν αρκετοί θάνατοι στην οικογένεια. Η αδερφή του πατέρα μου που με υιοθέτησε πέθανε όταν ήμουν πέντε χρόνων. Όταν ήμουν έκτη Δημοτικού πέθανε κι ο θετός πατέρας μου. Επέστρεψα στους θετούς μου γονείς και τότε έμαθα ότι είμαι υιοθετημένη», είπε αρχικά στη Μένια Κούκου.

Η σεναριογράφος Άννα Χατζησοφιά σε βρεφική ηλικία

Η σεναριογράφος Άννα Χατζησοφιά σε βρεφική ηλικία

Η Άννα Χατζησοφιά έχει ένα πολύ όμορφο σπίτι

Η Άννα Χατζησοφιά έχει ένα πολύ όμορφο σπίτι

«Το λάθος που είχε γίνει ήταν ότι δεν το ήξερα. Αν μου το έλεγαν θα ήταν πιο αντιμετωπίσιμο δεδομένου ότι υπήρχε και το τραύμα του θανάτου του ανθρώπου που με μεγάλωσε. Ήταν δύσκολο μέχρι να εγκλιματιστώ. Αισθανόμουν ξένη. Ήμουν ξένη», συμπλήρωσε.

Η Άννα Χατζησοφιά με τον στενό της συνεργάτη, Χάρη Ρώμα

Η Άννα Χατζησοφιά με τον στενό της συνεργάτη, Χάρη Ρώμα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Άννα Χατζησοφιά: Θα βγουν πράγματα και για άλλο πρόσωπο

Η Άννα Χατζησοφιά μίλησε επίσης για την παιδική της ηλικία και τα τρία αδέρφια της, τα οποία γνώριζε σαν ξαδέρφια. «Μου είχε μεγάλει αδυναμία κι ο βιολογικός κι ο θετός μου πατέρας», σημείωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top