Άννα Χατζησοφιά: Πού είσαι μωρή Κατακουζίνα να δεις που σου έβαλα τα γυαλιά

Η ανάρτηση της σεναριογράφου για τα προληπτικά μέτρα υγιεινής

Τα προληπτικά μέτρα υγιεινής που έχουμε πάρε το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας  του κορωνοϊού σε πολλούς θύμισαν τον «Κωνσταντίνο Κατακουζινό», τον ρόλο που ενσάρκωσε ο Χάρης Ρώμας στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Σταματάνε τα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς»

Η πολύ καλή φίλη και συνεργάτιδα του ηθοποιού, Άννα Χατζησοφιά έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση στα social media θέλοντας να δείξει πως ξεπέρασε τον πρωταγωνιστή της σειράς, ο οποίος είχε μανία με την καθαριότητα.

«Καραμπίνας (κατά Φατσέα) ημερολόγιο. Σήμερα, έβδομη ημέρα εγκλεισμού, τηλεφώνησα σε μανάβικο που κάνει και ντελίβερι γιατί είχα ξεμείνει από φρούτα και λαχανικά. Ετοίμασα κάρτα, απολυμαντικά μαντηλάκια δίπλα, όλα κομπλέ.Υποδέχτηκα τον νεαρό κανονικά σαν ντεσπεράντο, με γάντια και τριγωνικό μαντήλι ελλείψει μάσκας. Είχε pos εγώ πέρασα ανέπαφα την κάρτα, χτύπησα το πιν, όλα μια χαρά μέχρις ότου συνειδητοποίησα ότι δεν φορούσε μάσκα και γάντια. Έπρεπε να φοράς τουλάχιστον γάντια του είπα. Έχω και γάντια μου απάντησε. Και γιατί δεν τα φόρεσες. Αμήχανο απολογητικό χαμόγελο. Δεν του είπα τίποτε, τι να του πω, ήταν και κουκλί. Έκλεισα την πόρτα, απολύμανα την κάρτα, έβγαλα τσάντες με ψώνια στο μπαλκόνι, πέταξα γάντια, έριξα το μαντήλι της Καλάμιτυ Τζαίην για πλύσιμο, απολύμανα χέρια, πόμολα, πέρασα τα χερούλια από τις σακούλες με μαντηλάκι, θα μείνουν ένα βράδυ έξω τιμωρία και μετά αφού σαπούνισα χέρια, τους έριξα οινόπνευμα και μπήκα στο μπάνιο. Που είσαι μωρή Κατακουζίνα να δεις που σου έβαλα τα γυαλιά», έγραψε η Άννα Χατζησοφιά.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top