Έξαλλη η Αλεξανδράκη: «Είναι δυνατόν να μην ανάβουν τη θέρμανση;»

Το μήνυμα που της έστειλε follower και την εξόργισε

Σχεδόν καθημερινά η Δήμητρα Αλεξανδράκη αλληλεπιδρά με το διαδικτυακό της κοινό, μέσα από φωτογραφίες και βίντεο που μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ραμόνα Βλαντή: «Μιλάω καλύτερα ελληνικά από τη Δήμητρα Αλεξανδράκη»

Αυτή τη φορά τους μετέφερε ένα μήνυμα που της έστειλε follower και την έκανε έξαλλη. Συγκεκριμένα διαδικτυακή της φίλη της ζήτησε πληροφορίες για ένα χειμερινο ρούχο που προωθούσε, επειδή στο σχολείο της δεν ανάβουν θέρμανση. Το μοντέλο δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός και μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό, ξέσπασε δημόσια.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της

«Είμαι έξαλλη αλήθεια. Δεν είναι το πρώτο μήνυμα που μου στέλνει ένα παιδάκι και μου λέει ότι δεν ανάβουν την θέρμανση στα σχολεία. Είναι δυνατόν εν έτει 2022 στην Ελλάδα αυτά τα παιδιά να μην μπορούν να σταθούν πουθενά βολικά; Να μην μπορούν πουθενά να νιώσουν ασφάλεια; Ποιος θα φροντίσει ειλικρινά για αυτά τα παιδιά; Η ίδια μας η κοινωνία δεν μπορεί να βοηθήσει; Δεν ανάβετε την θέρμανση, το πιο απλό ρε παιδιά, να ανάψετε την θέρμανση στα σχολεία, κάνει κρύο.

Εκτός από τα σπίτια που μεγαλώνουνε, εμείς σαν κοινωνία, το κράτος δεν μπορεί να μεριμνήσει να αισθανθούν κάποια στιγμή ασφάλεια; Τα παιδιά μας και τα παιδιά όλου του κόσμου. Τι πρέπει να κάνουμε; σε ποιους φορείς πρέπει να απευθυνθούμε. Δεν ξέρω, αλήθεια είμαι πολύ απογοητευμένη και πραγματικά δεν ξέρεις τι να κάνεις, δεν ξέρεις πως να βοηθήσεις. Απλά προσεύχομαι στο Θεό, είμαστε στο έλεος του. Ας βάλει ο Θεός το χέρι του».

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξεσπά: «Είναι δυνατόν να μην ανάβουν τη θέρμανση;»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top