Μιμή Ντενίση: Η οσκαρικών προδιαγραφών εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη!

Στο Museum of Arts για την ειδική προβολή του Σμύρνη μου, αγαπημένη

Δείτε τα insta stories της Μιμής Ντενίση

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Μιμή Ντενίση σε μια μεγάλη βραδιά στη Νέα Υόρκη προς τιμήν της ταινίας της Σμύρνη μου, αγαπημένη.

Μιμή Ντενίση: Chic εμφάνιση με την πιο περιζήτητη τσάντα Dior

Η καταξιωμένη θιασάρχης, συγγραφέας κι ηθοποιός ταξίδεψε μέχρι το «Μεγάλο Μήλο» για να δώσει το «παρών» στην ειδική προβολή της επιτυχημένης ταινίας στο The Metropolitan Museum of Art.

Η Μιμή Ντενίση δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον σχεδιαστή μόδας, Βασίλη Ζούλια

Η Μιμή Ντενίση δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον σχεδιαστή μόδας, Βασίλη Ζούλια /Φωτογραφία Instagram

Για τη μεγάλη βραδιά η Μιμή Ντενίση επέλεξε μια «οσκαρική», όπως η ίδια χαρακτήρισε, δημιουργία του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια. Πρόκειται για ένα ολόλευκο σύνολο με κεντημένες χρυσές λεπτομέρειες, που συνδύασε με ολόλευκα γάντια κι ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα.

Μιμή Ντενίση: «Είδα πράγματα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη που με φόβισαν...»

«What a night!!! Ποσό περήφανοι νοιώσαμε όλοι σε μια κατάμεστη αίθουσα μεσα στο Μητροπολιτικό μουσειο Τέχνης της Νέας Υόρκης!! Ουρές κοσμου που δυστυχώς δεν μπόρεσαν να μπουν όλοι. Τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας Πρέσβεις όλων σχεδόν των χωρών Ευρώπης αλλά κ Ασίας κ Αφρικής. Παραγωγοί σκηνοθέτες δημοσιογράφοι….Εκκλησία. Ενθουσιασμός που δεν συναντάς ούτε στην Ελλάδα!!! 5 λεπτά όρθιοι χειροκροτούσαν!! Πόσο μοναδικό να περνάς μέσα από τις αρχαιότητες της Αρχαίας Ελλάδας από τα Βυζαντινά αριστουργήματα κ να καταλήγεις να δεις την Ιστορία της Σύγχρονης Ελλάδας!!! Θα επανέλθω γιατί έχω πολλά να πω κ να περιγράψω. Πρωτα ομως ευχαριστω το Met που σχεδόν ποτέ δεν παρουσιάζει ταινίες. Την Πρεσβειρα στον ΟΗΕ Maria THEOFILI για την στήριξη σε όλη μου την προσπάθεια τους φίλους που ήρθαν από όλη τη χώρα τον χορηγό μας Γιώργο Κωνσταντελη, τον Γιώργο Νταβλα που φτάσαμε χέρι χέρι μέχρι το Met την Nancy Nicolelis για την τόσο δύσκολη διοργάνωση τη βοηθό μου Νατασσα Μπαρμπουνακη που είναι πάντα πλάι μου… κ φυσικά τον Βασίλη ΖΟΥΛΙΑΣ για το Οσκαρικό φόρεμα!!», έγραψε η Μιμή Ντενίση στην ανάρτησή της.

Δείτε την ανάρτηση της Μιμής Ντενίση στο Instagram
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top