Δανάη Λουκάκη: «Με τραμπούκιζαν φοβερά, μου έκαναν τη ζωή μαύρη»

 «Έχω φάει χαστούκι χωρίς να φταίω»

Η συνέντευξη της Δανάης Λουκάκη στο Mega Καλημέρα

Η Δανάη Λουκάκη αγαπήθηκε πολύ μέσα από τον ρόλο της «Παγώνας» στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».  Δε συνέβη κάτι τέτοιο αρκετά χρόνια πριν όταν ήταν παιδάκι και πήγαινε σχολείο, μιας και ήταν θύμα bullying.

Η Δανάη Λουκάκη  ήταν θύμα bullying.

Η Δανάη Λουκάκη  ήταν θύμα bullying.

«Βίωσα bullying επειδή ερχόμουν από την Αθήνα. Πέρασα άθλια και το κουβαλούσα για πάρα πολλά χρόνια. Με τραμπούκιζαν φοβερά, μου έκαναν τη ζωή μαύρη. Μου πετούσαν τα πράγματα από τον πρώτο όροφο και επειδή ντρεπόμουν δεν το έλεγα στους γονείς μου. Μέχρι που έφτασε η φάση στο μη περαιτέρω και δεν ήθελα να πάω σχολείο. Τώρα αυτοί οι άνθρωποι που συμπεριφέρονται φυσιολογικά», είπε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

 «Έχω φάει χαστούκι χωρίς να φταίω και παραλίγο να φάω και αποβολή από τον γυμνασιάρχη επειδή έφαγα χαστούκι. Ήρθε μία τύπισσα και με χαστούκισε χωρίς λόγο. Εγώ δεν είχα επαφές με αυτήν. Και πάω στον γυμνασιάρχη, την καλεί κι αυτήν και τον θυμάμαι να λέει μία μέρα εσύ και μία μέρα εσύ. Και λέω: εγώ για ποιον λόγο; Ήταν η πρώτη φορά που πήρα τη μητέρα μου», υπογράμμισε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Πριν από 9 χρόνια διαγνώστηκε με κατάθλιψη

Πριν από 9 χρόνια η Δανάη Λουκάκη διαγνώστηκε με κατάθλιψη

Η Δανάη Λουκάκη δεν κατάφερε να… ξεφύγει ούτε από την κατάθλιψη με την οποία διαγνώστηκε πριν από 9 χρόνια. «Είχα πάει στην Αγγλία για να μείνω μόνιμα και δεν πέρναγα καλά. Δε μου άρεσε καθόλου το Λονδίνο, καταπιεζόμουν φρικτά. Είχα μία διαγνωσμένη κατάθλιψη και 9 χρόνια κάνω ψυχοθεραπεία».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top