Ευγενίδης: «Ένιωσα σοκ όταν συνελήφθη ο συγγραφέας - Τον γνώριζα»

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Star στο «Καλύτερα δε γίνεται»

Ο Γιώργος Ευγενίδης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο «Καλύτερα δε γίνεται» και αναφέρθηκε στη δουλειά του ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής ειδήσεων, ευχαρίστησε δημόσια τη Διευθύντρια Ειδήσεων του Star Μάρα Ζαχαρέα που τον εμπιστεύτηκε και τον «ξεσκούντησε» να κάνει το βήμα και να φύγει από τον ΣΚΑΪ.

Γιώργος Ευγενίδης: «Είμαι ασύμφορος για να είναι κάποιος μαζί μου»

«Η συνεργασία με τη Μάρα Ζαχαρέα είναι εξαιρετική. Αυτό το οποίο έχει κάνει στο Star τα τελευταία χρόνια έχει την υπογραφή της. Με έχει στηρίξει πάρα πολύ. Η Μάρα με διάλεξε να έρθω και με… ξεκούνησε! Αλλιώς θα μπορούσα να έχω κάτσει στο ΣΚΑΪ πολλά χρόνια ακόμα» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Μάρα Ζαχαρέα: «Θα άφηνα την παρουσίαση πιο εύκολα από τη διεύθυνση»

ευγενιδης

Ο Γιώργος Ευγενίδης αναφέρθηκε ακόμα στη γνωριμία του με τον συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας που συνελήφθη για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικα κάτω των 12 ετών.

Συγγραφέας παιδικών βιβλίων: Κατακραυγή από συναδέλφους του

«Είχα μία ελάχιστη κοινωνική γνωριμία μαζί του, διότι είμαστε συναπόφοιτοι από το ίδιο σχολείο. Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν ένιωθα σοκ όταν καθόμουν δίπλα σε έναν άνθρωπο ο οποίος κατηγορείται ότι έχει στην κατοχή του εκατοντάδες αρχεία σκληρού πορνογραφικού υλικού» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ευγενίδης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top