Ντίνα Μιχαηλίδου: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν την είδαμε στον Σασμό

Γιατί χάθηκε μια δεκαετία από τον χώρο;

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ντίνας Μιχαηλίδου στο Πρωινό

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν το μεσημέρι της Τρίτης η Ντίνα Μιχαηλίδου, όπου μίλησε για τη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, στην οποία πρωταγωνιστεί

Αρχικά η καταξιωμένη ηθοποιός και κόρη του μεγάλου ηθοποιού, Γιώργου Μιχαηλίδη, αποκάλυψε ότι έχει άλλα δύο αδέρφια, η αδερφή της ήταν χορεύτρια κι ο αδερφός της μουσικός.

Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ: Ποια είναι η όμορφη ηθοποιός των «Παγιδευμένων»

«Δεν έχω κάνει πολλή τηλεόραση. Αγαπώ πάρα πολύ την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Θεωρώ ότι μαζί με το θέατρο είναι ένα τρίπτυχο που αποτελεί τη δουλειά μου και τα αγαπώ και τα τρία. Απλά δεν το κυνηγάω ιδιαίτερα, γιατί είχα πάντοτε θέατρο κι έπρεπε να δουλεύω εκεί», είπε η Ντίνα Μιχαηλίδου για το γεγονός ότι δεν έχει πάρει μέρος σε πάρα πολλές τηλεοπτικές σειρές.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον ρόλο που επρόκειτο να υποδυθεί στον Σασμό, αυτόν της θείας του Σταύρου, όμως δεν τα κατάφερε λόγω του κορωνοϊού, ενώ αναφέρθηκε και στους συντρόφους που πέρασαν από τη ζωή της, αποκαλύπτοντας ότι έφτασε δύο φορές κοντά στον γάμο.

«Για αρκετά χρόνια ήμουν εκτός τελείως. Από το 2010 και μετά που ήταν η τελευταία παρουσία μου στην τηλεόραση, στο Νησί, για προσωπικούς και κυρίως οικογενειακούς λόγους χάθηκα από τον χώρο, δεν ήμουν καθόλου. Έκανα ελάχιστα πράγματα και κράτησαν και πάρα πολύ λίγο» εξομολογήθηκε ακόμα, αναφέροντας επίσης ότι η απώλεια του πατέρα της ήταν μεγάλη για εκείνη.

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Τα insta stories που ανησύχησαν τους fans του

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη δραματική σειρά, Παγιδευμένοι, που πρωταγωνιστεί και σημειώνει τεράστια επιτυχία

Σκηνή της Ντίνας Μιχαηλίδου από τη σειρά Παγιδευμένοι

Σκηνή της Ντίνας Μιχαηλίδου από τη σειρά Παγιδευμένοι

«Δεν το ξέρω! Υποθέτω ότι σύμφωνα με τον χαρακτήρα της "Ειρήνης" θα αναγκαστεί να το δεχτεί γιατί έχει φοβερές απέναντι στο κορίτσι. Μετά από τόσο κακό υποπτεύομαι ότι η Ειρήνη θα είναι και πιο μαλακή. Δεν ξέρω γιατί δεν έχω δει το τούρκικο, εκτός από πρώτα ένα δύο επεισόδια», απάντησε στην ερώτηση αν θα έχει αντίρρηση για μια μελλοντική σχέση ανάμεσα στον «Δημήτρη» και την «Άννα».

Τέλος, σημείωσε ότι η «Ειρήνη» αγαπάει τον σύζυγό της, παρά τη δύσκολη σχέση που τους ενώνει. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top