Άγγελος Μπράτης: «Δεν ήταν μεγάλο το δέλεαρ για το J2US!»

Όσα είπε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας στο Breakfast@Star

Δείτε τη συνέντευξη του Άγγελου Μπράτη στο Breakfast@Star

Τον γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM με την ιδιότητα του κριτή, ωστόσο φέτος συμμετείχε ως τραγουδιστής στο J2US.

Το πρωί της Παρασκευής ο Άγγελος Μπράτης βρέθηκε στο Breakfast@Star όπου μίλησε για τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό σόου, παρότι ο ίδιος και η δασκάλα του, η τραγουδίστρια Σαμπρίνα, ήταν εκείνοι που αποχώρησαν στο τελευταίο live.

«Μην το ξανακάνεις αυτό» - Ο εκνευρισμός του Άγγελου Μπράτη με δημοσιογράφο

«Μου άρεσε πολύ η ιδέα να λάβω μέρος στο σόου και το εμφανιστώ σε μια μεγάλη σκηνή» είπε αρχικά ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, απαντώντας στη συνέχεια στη Μαίρη Αργυριάδου αν πήρε πολλά χρήματα για τη συμμετοχή του αυτή: «Δεν ήταν μεγάλο το δέλεαρ για το J2US!».

Ο Άγγελος Μπράτης έχει δουλέψει ως σχεδιαστής μόδας και στο εξωτερικό!

Ο Άγγελος Μπράτης έχει δουλέψει ως σχεδιαστής μόδας και στο εξωτερικό!

Ο σχεδιαστής μόδας έδωσε ένα μεγάλο «μπράβο» στον εαυτό του, αφού ήταν μια πολύ δύσκολη εμπειρία και τα κατάφερε, ενώ δήλωσε ότι δε θα ήθελε να το ζήσει άλλο! «Δεν έχουμε λόγο στην ανάθεση των τραγουδιών» ξεκαθάρισε, ενώ τόνισε το πόσο μεγάλη παραγωγή είναι το Just και το πόσος χρόνος απαιτείται για την προετοιμασία κάθε act χωριστά. Μεγάλο φαβορί για εκείνον, δεν είναι άλλοι από τη Φωτεινή Δάρρα και τον αθλητή ξιφασκίας Παναγιώτη Τριανταφύλλου.

Χώρισε ο Άγγελος Μπράτης: «Δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε... »

Ο σχεδιαστής μόδας με τη μητέρα του, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία

Ο σχεδιαστής μόδας με τη μητέρα του, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία

Κλείνοντας, ανέφερε ότι η τηλεόραση τον ενδιαφέρει σαν αντικείμενο, ενώ αποκάλυψε ότι η αγαπημένη του μητέρα τον κρίνει πολύ αυστηρά και δεν είναι ποτέ ευχαριστημένη μαζί του.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top