Τα Φιλαράκια: O Mάθιου Πέρι υπήρξε καψούρης με την Jennifer Aniston!

Η αποκάλυψη από τη βιογραφία του Τσάντλερ

Οι καλύτερες στιγμές του Μάθιου Πέρι στα Φιλαράκια/ Breakfast@Star

Μετά τις αποκαλύψεις του για τον εθισμό του σε ναρκωτικές ουσίες και τον χωρισμό από την Τζούλια Ρόμπερτς, ο Μάθιου Πέρι  είχε προχωρήσει σε μία αποκάλυψη μέσα από την αυτοβιογραφία του, τον Νοέμβριο του 2022.

Τα Φιλαράκια: Η «Φοίβη» θέλει να υιοθετήσει τον σκύλο του Μάθιου Πέρι

Ο ηθοποιός είχε παραδεχτεί ότι επί τρία χρόνια υπήρξε ερωτευμένος με την Jennifer Aniston, πριν καν συνεργαστούν στα θρυλικά Φιλαράκια. Ο αιφνίδιος θάνατός του, στα 54 του χρόνια έχει συγκλονίσει τη θρυλική παρέα.

Σκηνή από τα Φιλαράκια όπου ο «Chandler» φιλάει τη «Rachel» τρυφερά στο μέτωπο

Σκηνή από τα Φιλαράκια όπου ο «Chandler» φιλάει τη «Rachel» τρυφερά στο μέτωπο

«Με είχε γοητεύσει. Άλλωστε πώς θα μπορούσε να είχε γίνει; Μου άρεσε. Είχα την αίσθηση μάλιστα, πως κι εκείνη ένιωθε το ίδιο, ίσως να γινόταν κάτι», γράφει αρχικά.

Mάθιου Πέρι: To Twitter θρηνεί που χάθηκε το «φιλαράκι» του

«Μια μέρα, κατάφερα να πάρω δύο δουλειές ταυτόχρονα. Το ένα ήταν το Haywire, μια εκπομπή σαν το America’s Funniest Home Videos και το άλλο μια κωμωδία. Οπότε, κάλεσα την Aniston και της είπα ότι ήταν το πρώτο άτομο που θα ήθελα να το μοιραστώ. Κοιτώντας πίσω ήταν ξεκάθαρο ότι την έκανα να σκεφτεί ότι μου άρεσε πολύ και με λάθος τρόπο», αναφέρει στη συνέχεια.

Matthew Perry, Courteney Cox, David Schwimmer, Jennifer Aniston και Matt LeBlanc σε event του NBC το 2002 στη Νέα Υόρκη

Matthew Perry, Courteney Cox, David Schwimmer, Jennifer Aniston και Matt LeBlanc σε event του NBC το 2002 στη Νέα Υόρκη /Φωτογραφία AP Images/Tina Fineberg

Το επεισόδιο του Friends The Reunion προβλήθηκε σε αποκλειστικότητα στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Star. Το Star αγκάλιασε από την αρχή τη σειρά, με επεισόδια να προβάλλονται ακόμα και σήμερα κάθε Σαββατοκύριακο στις 15:30.

Friends Reunion: Πώς ήταν, πώς έφυγαν και πώς επέστρεψαν οι πρωταγωνιστές

Δε δίστασε να τη ζητήσει σε ραντεβού, με εκείνη να αρνείται. «Μου είπε ότι ήθελε να είμαστε φίλοι κι εγώ της είπα ότι δεν μπορούμε να είμαστε», γράφει στην αυτοβιογραφία του Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing.

Matthew Perry και Jennifer Aniston σε σκηνή από την τελευταία σεζόν του Friends

Matthew Perry και Jennifer Aniston σε σκηνή από την τελευταία σεζόν του Friends

Μετά από τρία χρόνια συνεργάστηκαν στο Friends, όμως η συνεργασία τους δεν ήταν εύκολη, καθώς ο ηθοποιός δεν την είχε ξεπεράσει ακόμα. «Στις αρχές των γυρισμάτων κατάλαβα ότι ήμουν ακόμα ερωτευμένος μαζί της. Ένιωθα περίεργα να τη χαιρετήσω, σκεφτόμουν πόση ώρα να την κοιτάζω. Είναι οκ τα 3 δευτερόλεπτα;», ανέφερε.

Τα Φιλαράκια: Ο Matthew Perry αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του 

Τέλος, εξήγησε πως σιγά σιγά τα συναισθήματά του ξεθώριασαν, όμως αργότερα έπιασε τον εαυτό του να νιώθει παρόμοια για την Courteney Cox, την άλλη συμπρωταγωνίστριά του στην κωμική σειρά.

Ο Matthew Perry φωτογράφισε διαφήμιση του βιβλίου του!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top