Γενέθλια έχει σήμερα ο Ρος από Τα Φιλαράκια – Πώς είναι σήμερα

Πόσων ετών είναι ο David Schwimmer που αγαπήσαμε μέσα από το Star

Στα 56 του χρόνια ο Ρος (David Schwimmer) δεν έχει αλλάξει και πολύ από τα 28 του, όταν ξεκίνησε να παίζει τον ρόλο μέσα από τον οποίο αγαπήθηκε από το κοινό στη δημοφιλή σειρά Τα Φιλαράκια.

Τα Φιλαράκια: Είναι τελικά μαζί η Rachel κι ο Ross;

ROSS

φιλαρκια

Μπορεί να μην ήταν ποτέ ο πιο ωραίος του Hollywood, τον είχε ερωτευτεί όμως μία από τις ωραιότερες και με πολλές επιτυχίες σταρ, η συμπρωταγωνίστριά του Rachel (Jennifer Aniston), όπως αποκάλυψε στην επανένωση του καστ της σειράς των ‘90s «Friends The Reunion» 

Friends Reunion: Πώς ήταν, πώς έφυγαν και πώς επέστρεψαν οι πρωταγωνιστές
 

friends the reunion

Το επεισόδιο του Friends The Reunion προβλήθηκε σε αποκλειστικότητα στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Star. Το Star αγκάλιασε από την αρχή τη σειρά, με επεισόδια να προβάλλονται ακόμα και σήμερα κάθε Σαββατοκύριακο στις 15:30.

friends

Τα «Φιλαράκια» στο STAR

Οι Έρωτες Του Ρος

Παρόλο που κι ο Schwimmer ήταν ερωτευμένος με την Anniston, στα τέλη των ‘90s έβγαινε με μία άλλη κοπέλα, τη γνωστή τότε τραγουδίστρια Natalie Imbruglia, με την πραγματικότητα να ακολουθεί σε έναν βαθμό τη μοίρα του τηλεοπτικού ζευγαριού, που παρά τον έρωτά τους, βρίσκονταν σε σχέσεις με διαφορετικούς ανθρώπους.

friends

Όταν η Rachel έφερε στον κόσμο το παιδί του... Ross! 

Το 2007 ξεκίνησε να βγαίνει με τη Βρετανίδα καλλιτέχνη Zoe Buckman. Το 2010 παντρεύτηκαν, τον επόμενο χρόνο γεννήθηκε η κόρη τους, ενώ το 2017 χώρισαν.

Η Καριέρα Του David Schwimmer

Ο ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε 30 ταινίες, έχει παίξει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, από μικρότερους μέχρι πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ εμφανίζεται και στο θέατρο.

Τελείωσε το σχολείο στο Beverly Hills της Καλιφόρνια, όπου αισθανόταν συχνά μειονεκτικά, καθώς προερχόταν από την υποβαθμισμένη γειτονιά της Νέας Υόρκης, Queens.

Σπούδασε θέατρο στο πανεπιστήμιο Northwestern του Chicago και αμέσως ίδρυσε θεατρική ομάδα με συμφοιτητές του (Lookingglass Theatre Company), πριν επιστρέψει στο Λος Άντζελες για μία καριέρα στο Hollywood.

Είναι και σκηνοθέτης και κάτι που ίσως να μην ξέρουν πολλοί είναι πως έχει σκηνοθετήσει και αρκετά επεισόδια των Friends.
Το 2007 σκηνοθέτησε την πρώτη του ταινία, Run Fatboy Run.

Ακτιβιστική Δράση

Όπως κάθε χολιγουντιανός ηθοποιός που σέβεται τον εαυτό του, έχει και ο David Schwimmer, έναν σκοπό πίσω από τον οποίο στέκεται και μάλιστα πολύ σοβαρό κι επίκαιρο. Διευθύνει το Rape Treatment Centre στη Santa Monica της Καλιφόρνια, που βοηθά θύματα βιασμών μετά από ραντεβού, αλλά και παιδικής σεξουαλικής παρενόχλησης. Γνωστή είναι η δράση του για την κατάργηση μέσω νομοθεσίας υπνωτικών χαπιών βιασμού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top