Μαρία Σολωμού - Πάνος Μουζουράκης: Η αμήχανη συνάντηση των δύο πρώην!

«Έπεσαν» ο ένας πάνω στον άλλο μετά από καιρό

Εκτός από την υποκριτική, μεγάλη αγάπη της Κατερίνας Παπουτσάκη αποτελεί και το τραγούδι. Η καλλίφωνη ηθοποιός αποφάσισε μάλιστα, να πραγματοποιήσει το πρώτο της live στον Σταυρό του Νότου Plus το σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Όπως ήταν φυσικό, από αυτή την... επίσημη πρώτη δε θα μπορούσαν να λείπουν οι αγαπημένοι της φίλοι και συνεργάτες. Ορισμένοι μάλιστα, ανέβηκαν και στη σκηνή μαζί της και «άναψαν» το κέφι με τις μεγάλες τους επιτυχίες. Ένας από τους καλλιτέχνες που ερμήνευσαν πολλά κομμάτια με την Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν και ο Πάνος Μουζουράκης.

κατερινα παπουτσάκη σολωμού μουζουράκης Live συνάντηση

κατερινα παπουτσάκη σολωμού μουζουράκης Live συνάντηση -2

Μαρία Σολωμού – Πάνος Μουζουράκης: «Έπεσαν» ο ένας πάνω στον άλλο μετά από καιρό

Αίσθηση προκάλεσε πως στην ίδια εκδήλωση το «παρών» έδωσε και η Μαρία Σολωμού, πρώην σύντροφος του Πάνου Μουζουράκη. Η ηθοποιός συνοδευόταν από την καλή της φίλη Κατερίνα Θεοχάρη.

κα -3τερινα παπουτσάκη σολωμού μουζουράκης Live συνάντηση

Να θυμίσουμε ότι η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης ήταν μαζί για περίπου 8 χρόνια και χώρισαν όταν εκείνος έφυγε για Αμερική και συγκεκριμένα, για το Λος Άντζελες.

Ο τραγουδιστής, μετά τον χωρισμό τους, είχε κάνει νέα σχέση με την ηθοποιό Τζίνα Βαρελά. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες ωστόσο, του διευθυντή του περιοδικού ΟΚ!, Νίκο Γεωργιάδη, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και να τραβήξει δρόμους χωριστούς πριν από μερικούς μήνες. 

Πάνος Μουζουράκης Τζίνα Βαρελά

Πάνος Μουζουράκης - Τζίνα Βαρελά: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι στο θέατρο Παλλάς/  Φωτογραφία αρχείου NDP

Στο live πάντως, η Μαρία Σολωμού χειροκρότησε με την καρδιά της την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Πάνο Μουζουράκη για την ερμηνεία τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top