Ευθαλία Παπακώστα: «Έκανε σχόλιο για το στήθος μου κι έφυγα από την ταινία»

Τι είπε η «Όλγα» από το Μαύρο Ρόδο για τη σεξουαλική παρενόχληση

Δείτε τη συνέντευξη της Ευθαλίας Παπακώστα στην εκπομπή του Mega

Τη γνωρίσαμε την περασμένη τηλεοπτική σεζόν με τον ρόλο της «Κλαίρης» που είχε πρόβλημα όρασης στον Σασμό, ενώ φέτος είναι η «Όλγα» στη σειρά Μαύρο Ρόδο.

Η Ευθαλία Παπακώστα μίλησε στο Mega Καλημέρα για την ενδιαφέρουσα ζωή της, τον ρόλο στο σίριαλ του Mega, αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει βιώσει.

Ευθαλία Παπακώστα: «Έχασα και τους δύο γονείς μου, αλλά μου δίνουν δύναμη»

«Τον φοβόμουν αυτόν τον ρόλο, είναι έντονη η Όλγα. Είναι πολύ κτητική κι έχει το αφελές της εφηβείας. Έχει ερωτευτεί τον Πέτρο και θεωρεί ότι ταιριάζουν γιατί είναι και οι δύο ξεχωριστές προσωπικότητες. Θα νευριάσει σίγουρα όταν μάθει τη σχέση του Πέτρου με την Ελισάβετ, θα διεκδικήσει σκληρά νομίζω, σε σημείο που δεν θα είναι υγιές. Με τη Θεοφανία (σ.σ. Παπαθωμά) έχουμε πολύ καλή σχέση, γελάμε πολύ στα γυρίσματα και θαυμάζω τον επαγγελματισμό της», είπε αρχικά. 

Η Ευθαλία Παπακώστα συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσω του Σασμού

Η Ευθαλία Παπακώστα συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσω του Σασμού

Η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε στο παρελθόν: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από την ηλικία 17-18 ετών κι από Έλληνες σκηνοθέτες και από ξένους, έχασα δουλειές...

Πέρυσι έφυγα από μια ταινία επειδή μου έκανε ένα σχόλιο ο σκηνοθέτης για το στήθος μου και μετά ο ίδιος σκηνοθέτης απαίτησε να υπάρχει γυμνό. Του λέω: "Δεν μπορεί να υπάρξει εμπιστοσύνη όταν μου κάνεις τέτοια σχόλια για το σώμα μου και μετά να απαιτείς να νιώσω ασφάλεια"». Όταν ρωτήθηκε για το αν η παρενόχληση έχει ξεφύγει από το λεκτικό απάντησε: «Έχει φτάσει σε σημείο ο άλλος να ξεφύγει από το λεκτικό, έφαγε μια σφαλιάρα κι έφυγα!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top