Ρούλα Ρέβη: Ο λόγος που δεν τελείωσε το σχολείο

«Έχω πέσει θύμα παρενόχλησης από πολύ μικρή»

«Έχω και πέσει και εγώ θύμα παρενόχλησης από πολύ μικρή. Από την εφηβεία και αργότερα σαν επαγγελματίας, από κάποιες συμπεριφορές από το άλλο φύλο, από εργοδότες. Από τότε που πήγαινα σχολείο αντιδρούσα, αντιδρώ και πάντα θα αντιδρώ» εξομολογήθηκε η Ρούλα Ρέβη στη νέα της συνέντευξη.

ρουλα ρεβη

Ρούλα Ρέβη: Φωτογράφισε τον Αποστόλη Τότσικα να βουτάει στην πισίνα
 

Η καταξιωμένη φωτογράφος, μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα μίλησε ανοιχτά στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι»  για το bullying που έχει βιώσει από πολύ μικρή και για την απόφασή της να σταματήσει το σχολείο στο Λύκειο.

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι είναι μεγάλη της επιθυμία να μπορέσει να το τελειώσει κάποια στιγμή για να το πει στα παιδιά της.

«Δε θα ήθελα να ξανακάτσω στη σχολική αίθουσα που ήμουν τότε. Με τίποτα γιατί για να σταματήσω τότε το σχολείο σημαίνει ότι δεν ένιωθα καθόλου καλά. Έφαγα bullying μέσα στο σχολείο από το ίδιο το σχολείο σαν περιβάλλον. Πολλές φορές σκέφτομαι να βρω ένα όμορφο σχολείο να τελειώσω αυτές τις δυο τάξεις που δεν έχω τελειώσει μόνο και μόνο για να πω στα παιδιά μου ότι δεν είχα τελειώσει το σχολείο αλλά το έκανα τώρα» είπε η Ρούλα Ρέβη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top