«Η γυναίκα κρατάει το σπίτι και ο άντρας είναι ο κυνηγός»

«Ένας άνδρας είναι καλό να είναι πολυμήχανος» είπε το μοντέλο

Για το μόντελινγκ της σημερινής εποχής αλλά και της χρυσής δεκαετίας των 90s μίλησε ο Στέλιος Νιάκαρης στη νέα του συνέντευξη.

στέλιος νιάκαρης

O Στέλιος Νιάκαρης στο Ζάππειο/ NDP Photo

Το γνωστό μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και σημείωσε: «Η ομορφιά είναι μέσα μας. Όμορφος νιώθω συχνά πυκνά αλλά σίγουρα δε νιώθω καθημερινά. Στα 15 μου δούλεψα σε βουλκανιζατέρ για να βγάζω το χαρτζιλίκι μου και πάντα δουλεύω για να περνάω καλά. Τότε ένιωσα τέλεια και ξέρω να αλλάζω και λάστιχο. Ένας άνδρας είναι καλό να είναι πολυμήχανος και πολυπράγμων, να μπορεί να κάνει πολλά πράγματα».

«Η γυναίκα κρατάει το σπίτι και ο άντρας είναι αυτός ο κυνηγός, που λέμε. Για να είσαι ένας σωστός κυνηγός, λοιπόν, χρειάζεσαι ένα όπλο. Το όπλο την σήμερον ημέρα δεν είναι το δίκανο. Σήμερα οπλισμένος είσαι όταν έχεις όσα περισσότερα εφόδια και γνώσεις μπορείς» ανέφερε ο Στέλιος Νιάκαρης.

Το μοντέλο αναφέρθηκε και στη συνδρομή του GNTM στον ελληνικό χώρο της μόδας και του μόντελινγκ: «Το μόντελινγκ στην Ελλάδα ήταν δυνατό το ’90. Μετά τα επόμενα χρόνια, πες και στη δική μου φουρνιά σαν μοντέλο, ήταν τα πράγματα λίγο… Αν δεν υπήρχε το GNTM δε θα ήξερε η νέα γενιά τι είναι το μόντελινγκ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top