Παναγιωτακοπούλου: Η ερώτηση για τον Κώστα Πηλαδάκη που την εκνεύρισε

«Δεν περιμένω κανέναν να μου δώσει άδεια», είπε το μοντέλο

Οι δηλώσεις του μοντέλου στο Happy Day

Πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα για το  Survivor All Star, και ποιους παίκτες θα δούμε στο reality επιβίωσης. Ανάλογη ερώτηση δέχτηκε και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κατά τη διάρκεια βραδινής της εξόδου.

Παναγιωτακοπούλου: Τόλμησε τη μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση

«Το πιο πιθανό είναι να μη βρίσκομαι στο Survivor All Star, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις, αφήνω ένα μικρό ενδεχόμενο ανοιχτό. Μέχρι τον Δεκέμβρη δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει αλλάξει», δήλωσε εκπομπή «Happy Day».

Παναγιωτακοπούλου: Έφτιαξε μόνη της τούρτα για τα γενέθλια του Πηλαδάκη

Κώστας Πηλαδάκης και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σε βραδινή τους έξοδο/ φωτογραφία NDP

Κώστας Πηλαδάκης και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σε βραδινή τους έξοδο/ φωτογραφία NDP


Το μοντέλο εκνευρίστηκε όταν η ρεπόρτερ τη ρώτησε αν ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης θα την άφηνε να πάει ξανά στο παιχνίδι.

«Είναι πολύ άσχημο να λέει κάποιος "αν θα με άφηνε ο Κώστας Πηλαδάκης" και ο Χ Πηλαδάκης και ο κάθε σύντροφος. Εγώ, σαν Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, είμαι ανεξάρτητη προσωπικότητα και παίρνω τις αποφάσεις μόνη μου. Δεν περιμένω κανέναν να μου δώσει άδεια. Σαφώς και συζητάς κάποια πράγματα με τον σύντροφό σου, αλλά την τελική απόφαση την παίρνεις πάντα εσύ. Και αυτό πρέπει να έχουν στο μυαλό τους όλες οι γυναίκες. Καμία γυναίκα δεν είναι κτήμα κανενός. Αυτά έχω να πω και χαιρετώ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top