Καραμίχος: «Πρώτη φορά πήγα το 2005 στην Αμερική για να μάθω να κλαίω»

Τι είπε για την καριέρα του στο εξωτερικό;

Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» για την καριέρα στην Αμερική

Ο Γιώργος Καραμίχος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Στο βιογραφικό του έχει αξιόλογες δουλειές στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο, αλλά και το θέατρο.

Ο γνωστός πρωταγωνιστής κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και μίλησε για την καριέρα του στη Αμερική και όσα βίωσε εκεί.

Καραμίχος: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με το αλκοόλ και τον τζόγο

 

«Είχα πάει πρώτη φορά στην Αμερική το 2005, για να μάθω να κλαίω. Στις δραματικές σχολές στην Ελλάδα για να σου μάθουν να κλαις σε πιέζουν, ενώ για να σε επισκεφθεί το συναίσθημα πρέπει να κάνεις ακριβώς το αντίθετο, να χαλαρώσει και να αφεθείς. Εκεί λοιπόν πήγα για να μάθω πως θα συμβεί αυτό, χωρίς να “προσποιείσαι”», είπε αρχικά.

Ο Γιώργος Καραμίχος μπαίνει στο «Νησί»: Οι φωτογραφίες από το γύρισμα

«Προσπαθούσα για αρκετά χρόνια και κάποια στιγμή πήρε μία υποτροφία και πήγα στο Λος Άντζελες σε μια σχολή και με κρατήσανε. Στη συνέχεια μου πρότειναν να διδάξω και σε μια άλλη σχολή όπου διδάσκω μέχρι και σήμερα. Τώρα που η βάση μου είναι εδώ, πηγαίνω μια φορά στους δύο μήνες και κάνω όλα τα γκρουπ μαζί», πρόσθεσε ο Γιώργος Καραμίχος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top