Σοφία Φαραζή: «Δεν ήξερα αν ήθελα να συνεχίσω να είμαι ηθοποιός»

Η εξομολόγηση της γνωστής ηθοποιού

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Σοφίας Φαραζή

Έχει κάνει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες στο παρελθόν, με τον ρόλο της στη ρομαντική σειρά Λίτσα.com το 2008 να την κάνει γνωστή στο ευρύ κοινό. Μετά από χρόνια, η Σοφία Φαραζή επέστρεψε τηλεοπτικά στην αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Φαραζή–Τριανταφυλλίδου:Reunion 11 χρόνια μετά το τέλος της σειράς Λίτσα.com

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης, η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της απουσία για πάνω από μια δεκαετία και τη στιγμή που σκέφτηκε να αποχωρήσει από το θέατρο.

Η Σοφία Φαραζή σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Σοφία Φαραζή σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Επειδή είχα το θέατρο ένιωθα ότι ακόμα έχω την τέχνη μου. Μπορεί να μην ήμουν στην τηλεόραση, αλλά πήγαινα στις πρόβες και τις παραστάσεις οπότε ήμουν καλυμμένη σε αυτό το κομμάτι. Πέρασα όμως μια φάση στη ζωή μου, τα τελευταία τέσσερα-πέντε χρόνια, που δεν ήξερα αν ήθελα να είμαι σε αυτόν τον χώρο ή όχι. Αν ήθελα να συνεχίσω να είμαι ηθοποιός», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Το μήνυμα της Σοφίας Φαραζή για τον θάνατο της Ελισάβετ Ναζλίδου

«Αυτό ξεκίνησε μετά την τελευταία παράσταση που έκανα, πριν από την πανδημία, από δύο θανάτους που υπήρξαν στην οικογένεια μας. Με επηρέασε πάρα πολύ. Κάπου δεν αισθανόμουν πολύ καλά με τον εαυτό μου, κάπου το έψαξα λίγο και… όταν ψάχνεις βρίσκεις. Δεν ήξερα για μια διετία αν τελικά το αγαπάω αυτό», πρόσθεσε στη συνέχεια. 

Στα 43 της η Σοφία Φαραζή είναι πιο όμορφη από ποτέ!

Στα 43 της η Σοφία Φαραζή είναι πιο όμορφη από ποτέ!

«Έκανα τόση δουλειά με τον εαυτό μου που συνειδητά πια ξέρω τι αγαπάω και τι όχι», ξεκαθάρισε η Σοφία Φαραζή στο The 2Night Show.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top