Γιώργος Αγγελόπουλος: Η αλήθεια για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star

Τι απάντησε ο ίδιος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε πρώτη φορά για το αν θα συμμετέχει στο Survivor All Star μιας και το ονόμά του ακούγεται συνεχώς!

Ο νικητής του πρώτου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης απάντησε ξεκάθαρα στις φήμες που ακούγονται!

«Πριν περίπου 10 μέρες πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση με την παραγωγή του Survivor. Η πρότασή τους ήταν να παίξω στο All Star. Δεν είναι εφικτό να συμμετάσχω ως παίκτης. Έχω υπογράψει για μια άλλη συνεργασία που δεν έχει να κάνει με το Survivor.

Δεν είναι ότι φοβάμαι κάποιον ή κάτι, γιατί το είδα κι αυτό. Δεν μου επιτρέπεται να συμμετάσχω λόγω της άλλης συνεργασίας που υπέγραψα. Στο κλείσιμο της κουβέντας με την παραγωγή ειπώθηκε το ενδεχόμενο άλλου τρόπου συμμετοχής μου στο παιχνίδι.

Δεν ξέρω αν έχει ενημέρωση κάποιος συνάδελφός σας περισσότερο από μένα. Αλλά εγώ ούτε για χρήματα συζήτησα ούτε ακριβώς το τι θα γίνει. Δεν έχω ξανασυναντηθεί και ούτε έχω ξανασυζητήσει από τότε με την παραγωγή. Με προβληματίζει το πώς γίνεται να γνωρίζει μια εκπομπή πράγματα που αφορούν εμένα και να μην τα γνωρίζω εγώ.

Παρουσιαστής υπάρχει και είναι ο Γιώργος Λιανός, το είπα και στην παραγωγή. Δεν έχουμε συζητήσει καθόλου για χρήματα. Δεν είναι μόνο τα χρήματα και το ξέρετε, τουλάχιστον ως προς τις δικές μου επιλογές».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε: «Θέλω να ξεκαθαρίσω πως, ανεξάρτητα αν γίνει άλλη συνάντηση ή όχι, η όποια συνάντηση έγινε, έγινε με πάρα πολύ σεβασμό και σε εμένα και σε αυτά τα οποία θα ήθελα να υποστηρίξω, αλλά και στον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό».

Γιώργος Αγγελόπουλος / Φωτογραφία: NDP

Γιώργος Αγγελόπουλος / Φωτογραφία: NDP

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top