Κόνι Μεταξά: Ο εκνευρισμός της όταν τη ρώτησαν αν είναι έγκυος

«Πώς νιώθει μία γυναίκα όταν τη ρωτάνε αν είναι έγκυος ή απλά χοντρή;»

Βίντεο με τις δηλώσεις της μητέρας της Κόνι, Ζώζα Μεταξά, για τον γάμο της

Στις αρχές Ιουλίου η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης έκαναν έναν παραμυθένιο γάμο στα Χανιά της Κρήτης. Η εκρηκτική perfomer είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της.

Ζώζα Μεταξά: «Η Κόνι ήξερε ότι ο Μάριος θα είναι ο άντρας της ζωής της»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Konnie Metaxa (@kmetaxa)

Όταν κάτι την ενοχλεί δε διστάζει να πάρει θέση και να απαντήσει δημόσια.

Στο Μαϊάμι συνεχίζουν το ταξίδι του μέλιτος Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης

Πριν από λίγες ημέρες δημοσιογράφος από την εκπομπή «Open Weekend» την είχε ρωτήσει αν σκέφτεται να δημιουργήσει οικογένεια στο μέλλον κι εκείνη απάντησε: «Με ενοχλεί αυτή ερώτηση. Πιστεύω ότι για μια γυναίκα αυτό το σημείο είναι πολύ ευαίσθητο. Μπορεί να έχει ονειρευτεί μια ζωή τα παιδιά, να είναι μεγάλη και να μην έχει σύντροφο ή να έχει βρει τον άνθρωπό της και να μην μπορεί να κάνει ή να μη θέλει να κάνει καθόλου. Αυτό είναι το ένα προσωπικό, πολύ προσωπικό βιολογικά και ψυχολογικά πράγμα που δεν πρέπει να ρωτάμε τις γυναίκες. Αυτές οι ερωτήσεις πρέπει να σταματήσουν, γιατί κάποιες γυναίκες και άντρες τους πληγώνει πολύ. Είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο».

Αυτό συνέβη και τώρα, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει αποδέκτης πολλών μηνυμάτων που τη ρωτούν αν είναι έγκυος, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν αρχίσει να της εύχονται με το καλό να υποδεχτεί το μωράκι της.

Κόνι Μεταξά: Η απάντησή της για το κόστος του ταξιδιού στις Μαλδίβες

Η Κόνι ξέσπασε, μέσω των social media, δείχνοντας την ενόχλησή της. «Πώς πιστεύετε νιώθει μια γυναίκα όταν τη ρωτάνε αν είναι έγκυος ή απλά χοντρή;», σχολίασε και πρόσθεσε: «Εσύ θα ήθελες να σε ρωτούν αυτό το πράγμα συνέχεια;»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top