Πέτρος Λαγούτης: Ο λόγος που έδιωξαν τον γιο του από το Θέατρο Τέχνης

Η εξομολόγηση για τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τη Μυρτώ Αλικάκη

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Πέτρου Λαγούτη

Ο μεγαλύτερος γιος που έχουν αποκτήσει ο Πέτρος Λαγούτης και η Μυρτώ Αλικάκη ακολουθεί τα βήματα των γονιών του, ωστόσο τον έδιωξαν από το Θέατρο Τέχνης λόγω της μικρής συμμετοχής που είχε στη σειρά Έτερος Εγώ.  

Λαγούτης - Αλικάκη: Οι γιοι τους έφτιαξαν προφίλ στο Instagram

Το βράδυ της Τετάρτης, ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show, όπου μίλησε για όλους και για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Πέτρος Λαγούτης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του The 2Night Show

Ο Πέτρος Λαγούτης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του The 2Night Show

Μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Λαγούτης αναφέρθηκε στα αγόρια που έχει αποκτήσει με τη Μυρτώ Αλικάκη, αλλά και το περιστατικό που συνέβη στον μεγάλο του γιο, Δημήτρη.

O μεγάλος γιος του Πέτρου Λαγούτη, θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική

O μεγάλος γιος του Πέτρου Λαγούτη, θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ο Δημήτρης, ο μεγάλος μου γιος τελείωσε το πρώτο έτος του Θεάτρου Τέχνης όμως επειδή έκανε έναν μικρό ρόλο στο Έτερος Εγώ, κάτι που το Θέατρο Τέχνης δε δέχεται, τον έδιωξαν. Τώρα περιμένουμε να δούμε αν θα πάει σε κάποια άλλη σχολή ή αν θα ξαναπάει στο Θέατρο Τέχνης, αλλά από την αρχή. Θέλω να πάρω θέση σε αυτό αλλά… βόδι πατάει τη γλώσσα μου, Γρηγόρη, όπως είχε πει ο Κρέοντας. Ας μη μιλήσουμε…

Ναι, το θεωρώ λάθος το 2022 να προτιμάει και το θέατρο Τέχνης και το Εθνικό θέατρο κι άλλες δραματικές σχολές να δουλεύουν τα παιδιά στα μπαρ και να έρχονται στη σχολή άυπνα, από το να κάνουν κάτι που είναι μέρος της δουλειάς τους. Και δεν έχουν μόνο πρόβλημα με την τηλεόραση. Δε σε αφήνουν ούτε στο θέατρο να πας να παίξεις όσο φοιτείς στη σχολή. Προτιμάνε τα παιδιά να δουλεύουν στα μπαρ από το να κάνουν τη δουλειά τους. Το να κάνουν τη δουλειά τους και να πηγαίνουν να πρωταγωνιστούν κάπου, άρα να μην μπορούν να πηγαίνουν στη σχολή, το καταλαβαίνω. Εκεί θα μείνεις από απουσίες. Όταν όμως κάνεις κάτι, το οποίο δε θα σε εμποδίσει στην παρακολούθηση των μαθημάτων σου, δεν το καταλαβαίνω πια το 2022», είπε αρχικά. 

O 19χρονος Δημήτρης Λαγούτης με την ταλαντούχα μαμά του, Μυρτώ Αλικάκη

O 19χρονος Δημήτρης Λαγούτης με την ταλαντούχα μαμά του, Μυρτώ Αλικάκη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μυρτώ Αλικάκη: Στο θέατρο με τον κούκλο 19χρονο γιο της, Δημήτρη

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Του έχω μιλήσει για τις δυσκολίες του χώρου, αλλά του έχω πει πως δεν πρέπει να επηρεαστεί ποτέ από το γεγονός πως τα πράγματα σε μένα και τη μητέρα του πήγαν καλά στη δουλειά. Υπάρχουν χιλιάδες ταλαντούχοι ηθοποιοί που περνάνε δύσκολα. Από εκεί και πέρα θέλω και τα δυο παιδιά μου να κάνουν αυτό που θέλουν… Ο Δημήτρης έγινε vegan και με έχει επηρεάσει κι εμένα. Έχω ελαττώσει αρκετά το κρέας. Ο μικρός μου γιος, είναι 16.5 ετών τώρα, παίζει ποδόσφαιρο στον Ιονικό και κάνει μια άλλη σοβαρή προσπάθεια. Προσπαθεί να παίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο. Κι εκεί τα πράγματα είναι δύσκολα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top