Συνατσάκη: Μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της και για τον Ίαν Στρατή

Μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τη δυσκολία να μείνει έγκυος

Η Μαίρη Συνατσάκη έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια, η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της κύησής της, μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την εγκυμοσύνη και τις φοβίες της αλλά και για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή

«Έκανα όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να το ανακοινώσω στον πέμπτο μήνα. Είχα αγωνίες. Είχα δυσκολίες και δεν ήξερα άλλα κορίτσια που είχαν έτσι εμετούς, ανακατωσούρες, ζαλάδες. Έβλεπα εδώ τη Λάουρα Νάργες που είχε έρθει και έλεγα γιατί δεν λέμε ότι είναι τόσο περίεργα στην αρχή; Ήμουν άρρωστη τέσσερις μήνες με γαστρεντερίτιδα. Λούφαξα με αυτό. Ήταν κάτι που συνέβη από πολύ μεγάλη χαρά και επιθυμία αλλά όχι με τόση ευκολία. Οπότε αυτά σε κρατούν μαζεμένη. Ήμουν από τις γυναίκες που αυτόν τον προληπτικό προγεννητικό έλεγχο υπογονιμότητας ωραία θα ήταν να ξέρω να τον κάνω στα 25 μου. Στα 33 μου κατάλαβα ότι δε θα είναι ένας ομαλός δρόμος και να πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα» αποκάλυψε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη μιλώντας με την Ελένη Μενεγάκη.

Πώς αποφάσισε να δημιουργήσει οικογένεια με τον Ίαν Στρατή: «Τώρα ήταν ξεκάθαρα ο Ίαν Στρατής. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Έχω φοβερό σεβασμό για τις γυναίκες που λένε θα κάνουν παιδί μόνες τους. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς σου γεννιέται αυτό το συναίσθημα, χωρίς να σκέφτεσαι ότι το μοιράζεσαι με κάποιον άλλον. Είναι πακέτο, είναι δύσκολο πολύ. Έγινε ξεκάθαρο ότι ο Ίαν είναι εκεί, αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ διαθέσιμος συναισθηματικά να δώσει. Δεν είμαστε πολύ καιρό μαζί. Είμαστε μαζί δύο χρόνια. Γνωριζόμασταν και από πιο πριν και τον είδα σε βασικές αλλαγές του. Νιώθω πολύ ωραία. Μπήκα στον έβδομο και πήρα μια ανάσα» αποκάλυψε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Δεν έχω αγχωθεί με το θέμα του βάρους. Δεν θέλω να ζυγίζομαι. Ήθελα να φουσκώσει η κοιλιά μου, να δω αυτή την αλλαγή. Δεν εστιάζω σε αυτό» τόνισε για τα κιλά στην εγκυμοσύνη της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top