Ζωζώ Σαπουντζάκη: Το σχόλιο για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Η «βασίλισσα της νύχτας» σχολίασε την 79χρονη Τίτσα του GNTM 5

Δείτε όσα είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στην εκπομπή Super Κατερίνα

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Τρίτης, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, το GNTM 5, αλλά και την 79χρονη Τίτσα που εξέπληξε τους κριτές στην πρεμιέρα του σόου.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε θετικά για τη συμμετοχή της 79χρονης Τίτσας στο GNTM 5

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε θετικά για τη συμμετοχή της 79χρονης Τίτσας στο GNTM 5

«Θα ήθελα να είμαι κριτής στο GNTM και νομίζω ότι θα ήμουν σωστή. Δε θα είχα λόγο να μην είμαι. Εγώ θα έλεγα (στην 79χρονη) μπράβο της. Αφού μπορεί και τα κάνει όλα αυτά στην ηλικία αυτή, μπράβο της. Η ομορφιά δεν έχει ηλικία νομίζω. Αρκεί να είναι φυσική. Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που έχουν “πειραχτεί”. Εγώ δεν έχω πειράξει τίποτα πάνω μου, δε μου αρέσει», είπε αρχικά η «βασίλισσα της νύχτας».

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αποχαιρετά τη Μάρθα Καραγιάννη με μία φωτογραφία

Σχετικά με τον θάνατο της 96χρονης βασίλισσας Ελισάβετ, η Ζωζώ Σαπουντζάκη είπε: «Την αγαπούσα πολύ, τη θαύμαζα, μου άρεσε να τη βλέπω. Ο κόσμος με έχει κάνει να αισθάνομαι βασίλισσα, η αγάπη του κόσμου».

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς της για να διατηρείται νέα

Τέλος για τα όνειρά της και τον σύντροφό της, σχολίασε: «Τα όνειρά μου είναι να είμαι υγιής. Να μπορώ να κάνω αυτά που κάνω. Έχω έναν σύντροφο που είναι κύριος. Περνάμε πολύ ωραία, έχουμε ταξιδέψει πάρα πολύ, με έχει γυρίσει όλο τον κόσμο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top