Σοφία Αλεξανιάν: «Γνωστός ηθοποιός κατέβασε μπροστά μου το παντελόνι του»

Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός που έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης

Δείτε όσα είπε η Σοφία Αλεξανιάν στην εκπομπή Super Κατερίνα

Στην εκπομπή Super Κατερίνα έδωσε συνέντευξη η Σοφία Αλεξανιάν, κάνοντας μια ακόμα αποκάλυψη για το #metoo στο ελληνικό θέατρο.

Η ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό πρωταγωνιστή, τον οποίο φωτογραφίζει με τις δηλώσεις της.

Σε απόγνωση Ελληνίδα ηθοποιός: «Δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για μακαρόνια!»

«Όταν εργαζόμουν σε ένα σίριαλ, στην Πολυκατοικία, ήμουν εκεί βοηθός ενδυματολόγου. Υπήρχε ένας ηθοποιός από ένα άλλο σίριαλ που γυριζόταν εκεί πέρα και μου είπε να του πάω το βιογραφικό μου. Πήγα να τον δω στο θέατρο και μου λέει πάμε στο καμαρίνι. Πήγα στο καμαρίνι, του έδωσα το βιογραφικό μου, το διάβασε κι έφυγε, λέγοντάς μου ότι επιστρέφει σε λίγο», είπε αρχικά.

«Επιστρέφει μετά από ελάχιστα λεπτά με κατεβασμένο το παντελόνι. Δε θα ήθελα να πω το όνομά του και είμαι από τους ανθρώπους που δε συμμετείχε στις καταγγελίες. Αυτός ο άνθρωπος βρίσκεται τώρα σε όλο αυτόν τον κυκεώνα που περνάει. Όλοι ξέρουμε για ποιον πρόκειται. Αισθάνθηκα ικανοποίηση που βγήκε στη φόρα. Κάποιος δεν φοβήθηκε να πει ένα όνομα ανοικτά, όπως δεν το κάνω εγώ», αποκάλυψε η Σοφία Αλεξανιάν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top