Φοίβος Δεληβοριάς: Η σπάνια εξομολόγηση για την κόρη του, Ιόλη

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4»

Σε μια από τις σπάνιες φορές που μιλάει για την προσωπική του ζωή, καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ο Φοίβος Δεληβοριάς, έκανε αναφορά στην κόρη του, Ιόλη, την οποία απέκτησε το 2012 με τη σύζυγό του, Βάσω Καβαλιεράτου.

Φοίβος Δεληβοριάς: «Πρώτη φορά δουλεύω με τη σύζυγό μου, Βάσω Καβαλιεράτου»

Ο Φοίβος Δεληβοριάς με τη σύζυγό του, Βάσω Καβαλιεράτου, στο θέατρο Άλσος

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και η σύζυγός του, Βάσω Καβαλιεράτου, παρακολούθησαν την παράσταση «Τι ζούμε ρε;» στο θέατρο Άλσος - Φωτογραφία NDP

Δεληβοριάς για Κούγια: «Μπερδεύει την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία»

«Περιέργως μετά τη γέννηση της κόρης μου, ενώ πριν αισθανόμουν ότι οτιδήποτε θέλω να κάνω θέλει χρόνο που εγώ δεν τον είχα, ο χρόνος είναι ατέλειωτος και δεν μπορώ να το εξηγήσω ενώ οι υποχρεώσεις μου είναι πολύ περισσότερες και η βιοποριστική αγωνία πολύ μεγαλύτερη. Δεν μπορώ να τα εξηγήσω. Πότε έγιναν όλα αυτά; Τα περισσότερα έγιναν την τελευταία δεκαετία που γεννήθηκε η μικρή».

«Μπορεί μεγαλώνοντας να αισθάνεσαι ότι πρέπει οτιδήποτε έμενε στη σκιά των φόβων ή απωθημένων, πρέπει να το κάνεις. Μου άλλαξε τη ζωή. Είναι μια τεράστια αλλαγή. Όσο μεγαλώνεις γίνεσαι όλο και περισσότερο ανικανοποίητο παιδί… Αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω τα πάντα», εξομολογήθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο ο τραγουδιστής, περιγράφοντας το πώς ο ερχομός της 10χρονης σήμερα κόρης του, του άλλαξε τη ζωή.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top