Φοίβος Δεληβοριάς: «Πρώτη φορά δουλεύω με τη σύζυγό μου, Βάσω Καβαλιεράτου»

Η συνέντευξή του στο Star.gr πριν την πρεμιέρα του «1821 - Η Επιθεώρηση»

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Φοίβου Δεληβοριά στο Star.gr

Τα τραγούδια του, με τα οποία έχουμε «ταξιδέψει» από τη δεκαετία του ’90 μέχρι σήμερα, είναι αμέτρητα. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Φοίβος Δεληβοριάς αποτελεί έναν από τους πιο καταξιωμένους τραγουδοποιούς της χώρας μας.

Δεληβοριάς για Κούγια: «Μπερδεύει την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία»

Το πόστερ της παράστασης «1821 - Η Επιθεώρηση» με πλήθος ηθοποιών να πρωταγωνιστούν

Μαζί με το νέο αίμα στη σκηνοθεσία, τον ολοένα κι ανερχόμενο Δημήτρη Καραντζά, υπογράφουν τη νέα παράσταση «1821 - Η Επιθεώρηση», που θα βλέπουμε στο Βεάκειο θέατρο με ένα τεράστιο καστ από τις 04 Ιουνίου έως τις 25 Ιουλίου κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Δημήτρης Καραντζάς Φοίβος Δεληβοριάς

Ο Φοίβος Δεληβοριάς με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Καραντζά

Με τη νέα αυτή δουλειά αλλά και τη «Ταράτσα» του που τα τελευταία καλοκαίρια «σκίζει» όπου κι αν παίζει, δηλώνει ενθουσιασμένος με την επιστροφή στην κανονικότητα: «Αισθάνομαι σαν να βγαίνει ένας τεράστιος αναστεναγμός από μέσα μου κι ένα τεράστιο "ζήτω!" κι ένα ανάθεμα απέναντι στον ιό και σε όλα αυτά που ζήσαμε όλους αυτούς μήνες».

Φοίβος Δεληβοριάς Βάσω Καβαλιεράτου

Ο Φοίβος Δεληβοριας με τη σύζυγό του Βάσω Καβαλιεράτου, έχουν φτιάξει μία όμορφη οικογένεια /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον γάμο του με την ηθοποιό Βάσω Καβαλιεράτου, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν επαγγελματικά στην πανδημία. «Ως καλλιτέχνης κι ως σύζυγος καλλιτέχνιδος, γιατί είμαι και παντρεμένος με τη Βάσω Καβαλιεράτου και μάλιστα πρώτη φορά δουλεύουμε μαζί στη δουλειά αυτή, είμαστε δύο άνεργοι άνθρωποι το τελευταίο ενιάμηνο. Οπότε η χαρά μας είναι δύσκολο να περιγραφεί».

Η Ταράτσα του Φοίβου επιστρέφει με σπουδαίους τραγουδιστές!

Τους δυσκόλεψε η περίοδος της καραντίνας; «Δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ. Κάναμε τα πάντα για να είμαστε δημιουργικοί. Εγώ έκανα στούντιο όσο μπορούσα, η Βάσω έκανε τηλεόραση, αλλά αυτό το πράγμα, η επαφή με το κοινό, με τους συναδέλφους σου, η καθημερινή δεν αντικαθίσταται», ήταν η απάντηση του Φοίβου Δεληβοριά.

Μίρκα Παπακωνσταντίνου Φοίβος Δεληβοριάς

Στη συνέντευξη Τύπου με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου που συμμετέχει στην παράσταση /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Θέλοντας να γράψει ξανά για το θέατρο, ανυπομονεί πώς και πώς και τελειώνουμε με την πανδημία, ενώ ευελπιστεί μέσα στο καλοκαίρι να ξεκουραστεί λιγάκι με τη σύζυγό του και την κορούλα τους.

Κάμερα/Μοντάζ: Άμπερ Ντόκου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top