Νίκος Κούρκουλος: Δείτε τον γιο του, Φίλιππο - Είναι ολόιδιοι!

Κάτια Δανδουλάκη: Ταράχτηκα που είδα τον γιο του Κούρκουλου, είναι ίδιοι!

Αυλαία στην επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία έριξε η Κάτια Δανδουλάκη με την παράσταση «Γυάλινος Κόσμος» το βράδυ της Τετάρτης στο Αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς.

Στο τέλος της βραδιάς, όμως, μια πολύ συγκινητική έκπληξη περίμενε τη γνωστή πρωταγωνίστρια.

Κάτια Δανδουλάκη

Το παρών στην παράσταση έδωσε η Μαριάννα Λάτση μαζί με τον γιο του Νίκου Κούρκουλου, Φίλιππο, προκειμένου να βραβεύσουν την ηθοποιό για την σημαντική καλλιτεχνική της διαδρομή.

Μάλιστα, η Κάτια Δανδουλάκη δεν έκρυψε τη βαθιά της συγκίνηση για την ομοιότητα του νεαρού αγοριού με τον αείμνηστο πατέρα του.

«Όταν άκουσα ότι είστε πραγματικά εδώ, ήταν έκπληξη και μια βαθιά συγκίνηση γιατί για μένα ο Νίκος ήταν στην αρχή ένα ίνδαλμα και μετά έγινε μια οικογένεια. Με τίμησε και τον τίμησα και γω με την αγάπη μου. Είχαμε πολύ μεγάλη οικογενειακή φιλία και μου φαίνεται πραγματικά Μου φαίνεται πραγματικά απίστευτο που, μετά από τόσα χρόνια που περάσαμε, είναι η τιμή και η συγκίνηση είναι λίγα» τόνισε, αρχικά, η πρωταγωνίστρια.

Κούρκουλου: Ο έρωτας της μητέρας της με τον Nίκο Κούρκουλο

«Τη Μαριάννα την νιώθω σαν οικογένεια και τώρα που έβλεπα τον Φίλιππο νόμιζα ότι έβλεπα τον Νίκο. Του μοιάζεις τόσο πολύ, αγάπη μου! Του μοιάζεις τόσο πολύ! Ταράχτηκα δηλαδή που τον είδα… Δεν τον είχα δει από μωρό τον Φίλιππο» συμπλήρωσε η Κάτια Δανδουλάκη. «Είσαι ίδιος νομίζω και πραγματικά αυτό με συγκίνησε πολύ».

Φίλιππος Κούρκουλος

Μαριάννα Λάτση - Φίλιππος Κούρκουλος: Μαμά και γιος σε παλαιότερη εμφάνιση το 2021

Νίκος Κούρκουλος 

Ο αείμνηστος Νίκος Κούρκουλος το 1992

Φίλιππος Κούρκουλος: O μικρός γιος του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση

Ο Φίλιππος Κούρκουλος, ο μικρότερος γιος του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση, όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στον πατέρα του. Ο Νίκος Κούρκουλος και η Μαριάννα Λάτση ήταν ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 1986 και τότε ήταν και οι δύο παντρεμένοι, η Μαριάννα με τον Γρηγόρη Κασιδόκωστα και ο Νίκος με την Μελίνα Κουτσογιάννη.

Ο έρωτας τους όμως ήταν κεραυνοβόλος με αποτέλεσμα να πάρουν και οι δύο διαζύγιο ώστε να ζήσουν μαζί. Το ευτυχισμένο ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά την Εριέττα, 28 χρόνων και τον Φίλιππο, 23!

Φίλιππος Κούρκουλος

O μικρός τους γιος ο Φίλιππος έχει πια μεγαλώσει και φαίνεται πως έχει κληρονομήσει την γοητεία του πατέρα του.

Φίλιππος Κούρκουλος - Μαριάννα Λάτση - Πάρις Κασιδόκωστας

Φίλιππος Κούρκουλος - Μαριάννα Λάτση - Πάρις Κασιδόκωστας

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top