Γιώργος Παπαδόπουλος: Γιατί καθυστερεί ο γάμος με τη σύντροφό του;

Η αποκάλυψη για την πρόταση που έκανε στη Γαλάτεια Βασιλειάδη

Πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη βάφτισαν τον δεύτερο γιο τους, δίνοντάς του το όνομα του πατέρα της Γαλάτειας, Ιορδάνη.

Γιώργος Παπαδόπουλος - Γαλάτεια Βασιλειάδη: Βάφτισαν τον δεύτερο γιο τους

Το μυστήριο τελέστηκε στο εκκλησάκι της Αγίας Σκέπης μέσα σε ένα κτήμα της Ανατολικής Αττικής και νονοί του μικρού Ιορδάνη ήταν οι δυο καλές φίλες του ζευγαριού, Κάλλια και Μύρια.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη βάφτισαν τον γιο τους, Ιορδάνη

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη βάφτισαν τον γιο τους, Ιορδάνη

Το ιερό μυστήριο έγινε στο εκκλησάκι της Αγίας Σκέπης και μετά ακολούθησε δεξίωση, όπου τραγούδησε ο Γιώργος Παπαδόπουλος - Φωτογραφίες NDP

Η κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», συνάντησε τους ευτυχισμένους γονείς στη βάπτιση, οι οποίοι αφού μίλησαν για τον νεοφώτιστο, αποκάλυψαν γιατί δεν έχουν παντρευτεί ακόμα.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη αγκαλιά με τον νεοφώτιστο

«Ήταν ακόμα μία ξεχωριστή ημέρα, αλλά με βλέπετε πώς είμαι ντυμένη. Επειδή δεν με παντρεύεται, λέω κάθε φορά ότι θα κάνω το πάρτι σαν να είναι γάμος. Αυτό θα γίνεται, θα ντύνομαι σαν νύφη», δήλωσε πρώτη η Γαλάτεια Βασιλειάδη.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο τραγουδιστής και πρόσθεσε αστειευόμενος «Της έκανα πρόταση γάμου την ημέρα που γέννησε τον γιο μας, τον Άγγελο, πριν από τέσσερα χρόνια. Είναι σπαστική και ψυχοπαθής με την καθαριότητα που για να προγραμματίσει τον γάμο και να τον οργανώσει, θα περάσουν 10 χρόνια».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top