Μαντώ Γαστεράτου: Έτσι είναι η ζωή με δύο παιδιά στο σπίτι!

Η χιουμοριστική ανάρτηση της παρουσιάστριας στο instagram

Η Μαντώ Γαστεράτου έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον Νίκο Ισηγονή, ενώ ο ερχομός της κόρης τους πριν από λίγες εβδομάδες ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία τους. 

 

 

Μαντώ Γαστεράτου: Η πρώτη βόλτα παρέα με τα αγγελούδια της

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός αν και είναι full time μαμά και έχει επιβαρυμένο πρόγραμμα, φροντίζει να κρατά επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ευτυχισμένη μανούλα έδωσε μια μικρή γεύση στους ακολούθους της στο instagram από την καθημερινότητά της με δυο μωρά μέσα στο σπίτι. 

Μαντώ Γαστεράτου: Χαζεύει την κόρη της την ώρα που κοιμάται

Η ίδια συνέστησε στο κοινό της να μην παραπλανηθεί από τις φωτογραφίες που δείχνουν τα αδερφάκια αγαπημένα, καθώς στην πραγματικότητα οι σχέσεις τους είναι ταραχώδεις. 

Δείτε την ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου στο instagram:

 

 

«INSTAGRAM: Όχι ότι η εικόνα δεν απεικονίζει μια πραγματική στιγμή τρυφερότητας, αγάπης και στοργής απέναντι στην αδερφή του. Ένα info βέβαια που ίσως κάνει την διαφορά είναι ότι στιγμές σαν και αυτή μέσα στο 24ωρο (που την χαϊδεύει και της λέει “Σ’ αγαπάω μωάκι”) διαρκούν 30″ maximum…

REALITY: Στιγμές σαν και αυτές γεμάτες “δολοφονικές επιθέσεις αγάπης” απαρτίζουν όλο το 24ωρο εκτός των 30 δευτερολέπτων που προαναφέρθηκαν και φυσικά αποτελούν εξαίρεση… Στο βίντεο καρέ καρέ όλα όσα θέλει να εκφράσει στην μικρή του αδελφούλα, την οποία εντελώς συμπτωματικά (και από αγάπη) αποκαλεί “αρκούδι”…»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top