Μαντώ Γαστεράτου: Χαζεύει την κόρη της την ώρα που κοιμάται

Η νεογέννητη κόρη της είναι μόλις 6 ημερών

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Μαντώ Γαστεράτου, αφού πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Νίκο Ισηγόνη.

Μαντώ Γαστεράτου: Τα πρώτα -δύσκολα- 24ωρα μετά τη γέννηση της κόρης της

Μαμά και κόρη πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο, επέστρεψαν στο σπίτι και ο μικρός Γιώργος γνώρισε την αδερφούλα του.

Μαντώ Γαστεράτου: Το άγχος για τον γιο της και η τρυφερή ανάρτηση

Η ραδιοφωνική παραγωγός προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της με δυο παιδιά στο σπίτι. Βέβαια, δεν ξεχνά και τους followers της ανεβάζοντας στιγμιότυπα από τη νέα της καθημερινότητα.

Μάλιστα, το απόγευμα του Σαββάτου (13/8) ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram όπου την είδαμε να κρατά στην αγκαλιά της τη νεογέννητη κόρη της και να κοιτούν από το παράθυρο την καλοκαιρινή μπόρα.

«Καλοκαιρινή βροχούλα…Απόλυτη ησυχία, βρεγμένο χώμα, απαλή δροσιά, μυρίζει τέλεια! Θηλάζω το θαυματάκι μου στην αγκαλιά μου και της λέω πως όταν βρέχει είναι πανέμορφο να κάνουμε ησυχία και να ακούμε τον ήχο της βροχής που είναι από τα πιο υπέροχα μουσικά κομμάτια που έχει φτιάξει ο Θεός για τον άνθρωπο! Δεν ξέρω τι είναι ευτυχία για εσάς, πάντως εγώ όλα τα πλούτη του κόσμου να μου χάριζαν δεν θα αντάλλαζα με τίποτα αυτές τις στιγμές…», σχολίασε η ευτυχισμένη μαμά.


Το μεσημέρι της Κυριακής (14/8), έκανε μια δεύτερη ανάρτηση δείχνοντας την μπέμπα να κοιμάται ενώ εκείνη τη χαζεύει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top