Δανάη Μπάρκα: «Δεν προβληματίστηκα με τη σεξουαλικότητά μου»

«Από μικρή κατάλαβα ότι με ελκύουν τα αγόρια», δήλωσε η παρουσιάστρια

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και την πρεμιέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», η Δανάη Μπάρκα παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη σεξουαλικότητά της.

Δανάη Μπάρκα: Το απολαυστικό βίντεο με τη γιαγιά Τούλα στην Καλαμάτα

«Δεν προβληματίστηκα με τη σεξουαλικότητά μου γιατί δεν το θεωρούσα ποτέ πρόβλημα το να μ΄αρέσει και ένα κορίτσι. Από μικρή, ωστόσο, κατάλαβα ότι με ελκύουν τα αγόρια. Δεν τον σκεφτόμουν όμως με φόβο, γιατί στο σπίτι μου είχαμε την ελευθερία να μιλάμε γι΄αυτά. Επίσης, ανέκαθεν στο περιβάλλον μου υπήρχαν γκέι άτομα. Άρα, για μένα ήταν κάτι πολύ φυσιολογικό. Μεγάλωσα βλέποντας πολλά ζευγάρια. Straight και γκέι. Θυμάμαι, μάλιστα, την πρώτη φορά που είδα δύο άτομα του ίδιου φύλου να είναι μαζί, να ρωτάω τη μαμά μου για το αν είναι ζευγάρι και εκείνη να μου απαντά: «Ναι, και είναι πολύ ευτυχισμένοι». Νομίζω, ότι εκεί κλείδωσε για μένα. Γιατί όλα αυτά ξεκινούν από το σπίτι. Είναι σπουδαίο πράγμα οι γονείς να μεγαλώνουν τα παιδιά τους απενοχοποιημένα, να τα στηρίζουν και να μην περιθωριοποιούν κανένα χρώμα τους», δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια στο περιοδικό «Antivirus».

Δανάη Μπάρκα: Η νέα πλάκα που έκανε στη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου

Δανάη Μπάρκα: «Παλεύει» με τα κύματα φορώντας φούξια, ολόσωμο μαγιό!

«Γι΄αυτό και με στενοχωρεί πολύ όταν λαμβάνω μηνύματα από παιδιά που μου λένε ότι φοβούνται να μιλήσουν στους δικούς τους. Μου κόβονται τα πόδια και το παίρνω πολύ προσωπικά. Ό,τι χειρότερο μπορεί να κάνει ένα άτομο είναι να κόψει την ελευθερία κάποιου άλλου. Και επειδή η ζωή είναι δική μας και δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει, οφείλουμε να τη ζούμε ελεύθερα. Είναι ο Νο1 κανόνας. Γεννιέσαι για να ζήσεις, να αγαπήσεις και να κάνεις ό,τι θες. Όταν, λοιπόν, κάποιος από το περιβάλλον σου -ή από την τηλεόραση – σου λέει ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό, κάνει στην ουσία ένα έγκλημα», πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top