Will Smith: «Δε με ταρακούνησε τόσο πολύ» δήλωσε η κόρη του για το χαστούκι

Όσα είπε η Willow Smith για το σκάνδαλο που συγκλόνισε τον πλανήτη

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Willow Smith

Για πρώτη φορά μετά το περιστατικό, η Willow Smith μίλησε δημοσίως για το περιβόητο χαστούκι του πατέρα της Will Smith στα Όσκαρ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο μουσικό περιοδικό Billboard.

Η στιγμή όπου ο Will Smith χαστουκίζει τον Chris Rock στη σκηνή των Όσκαρ

Η στιγμή όπου ο Will Smith χαστουκίζει τον Chris Rock στη σκηνή των Όσκαρ /Φωτογραφία AP Images

Θυμιζουμε ότι κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των φετινών Όσκαρ, ο Smith χαστούκισε τον κωμικό και παρουσιαστή των βραβείων Chris Rock, επειδή αστειεύτηκε για την αλωπεκία της συζύγου του Jada Pinkett Smith. «Το χαστούκι δε με ταρακούνησε τόσο πολύ όσο οι δικοί μου εσωτερικοί δαίμονες», είπε η Willow και πρόσθεσε: «Βλέπω ολόκληρη την οικογένειά μου ως ανθρώπους και τους αγαπώ και τους αποδέχομαι για όλη τους την ανθρωπιά. Λόγω της θέσης στην οποία βρισκόμαστε, η ανθρωπιά μας μερικές φορές δε γίνεται αποδεκτή κι αναμένεται να ενεργούμε με έναν τρόπο που δεν ευνοεί μια υγιή ανθρώπινη ζωή και δεν ευνοεί την ειλικρίνεια». 

Chris Rock: «Έλυσε» τη σιωπή του για το χαστούκι του Will Smith στα Όσκαρ

Η Willow Smith έχει κληρονομήσει το ταλέντο του μπαμπά και της μαμάς της στις καλές τέχνε

Η Willow Smith έχει κληρονομήσει το ταλέντο του μπαμπά και της μαμάς της στην υποκριτική και το τραγούδι /Φωτογραφία AP Images

Το χαστούκι, το οποίο αναπαράχθηκε σε χρόνο ρεκόρ από όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη κι έγινε viral, δεν επηρέασε τη δημιουργικότητα της Willow, όπως δήλωσε η ίδια.

Γουίλ Σμιθ: Δεκαετής αποκλεισμός από τα Όσκαρ για το χαστούκι στον Ροκ

Η οικογένεια Smith στην πρεμιέρα της ταινίας Aladdin

Η οικογένεια Smith στην πρεμιέρα της ταινίας Aladdin /Φωτογραφία AP Images

Αν και είναι το πρώτο σχόλιο της 21χρονης κόρης του Smith μετά το περιστατικό, είχε αναφερθεί σε αυτό δύο ημέρες μετά τα Όσκαρ στο Instagram. Στις 29 Μαρτίου, το κορίτσι μοιράστηκε μια φράση του Βρετανού συγγραφέα Jay Shetty που έγραφε: «Ξέρετε ποιος περνάει πολλά αυτή τη στιγμή; Κυριολεκτικά όλοι. Απλά να είστε ευγενικοί».

Will Smith: H συγγνώμη του άργησε τέσσερις μήνες

Η Willow με τον μπαμπά της Will Smith σε πρεμιέρα

Η Willow με τον μπαμπά της Will Smith σε πρεμιέρα /Φωτογραφία AP Images

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Smith έσπασε τη σιωπή του ζητώντας συγγνώμη από τον Rock. Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram όπου είπε ότι ήταν «θολωμένος» καθ΄όλη την διάρκεια των γεγονότων και για αυτό δεν του ζήτησε συγγνώμη

O Will Smith ζητάει ξανά συγγνώμη από τον Chris Rock για το χαστούκι

«Προσπάθησα να μιλήσω στον Chris και το μήνυμα του ήταν είναι ότι δεν είναι έτοιμος να μιλήσει. Όταν είναι, θα απλώσει το χέρι του. Θα σου πω λοιπόν, Chris, ότι σου ζητάω συγγνώμη. Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη κι είμαι εδώ όποτε είσαι έτοιμος να μιλήσεις», δήλωσε. Επίσης, ζήτησε συγγνώμη από τη μητέρα του Rock κι όλη του την οικογένεια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top