Μαυρίκιος Μαυρικίου: Στο χειρουργείο πριν τον γάμο του με την Ιλάειρα Ζήση

Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Δείτε διάφορες φωτογραφίες από τον αρραβώνα του ζευγαριού στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας

Λίγες εβδομάδες πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας στο πλευρό του την Ιλάειρα Ζήση, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μπήκε στο χειρουργείο.

Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Έβγαλαν την άδεια του γάμου τους

 

Η μέλλουσα νύφη ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε να κρατά το χέρι του αγαπημένου της, δίχως ωστόσο να αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Δείτε το σπίτι του ζευγαριού στη Λεμεσό


«Σας ευχαριστούμε όλους για τις πανέμορφες ευχές σας . Ο Μαυρίκιος βγήκε από το χειρουργείο με ένα χαμόγελο και μία ηρεμία στο βλέμμα του . Όλα θα πάνε καλά είπαν οι γιατροί, είμαστε αισιόδοξοι. Μπορεί να περάσαμε αρκετά δύσκολα αυτούς τους μήνες με πολλά θέματα , αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα περάσαμε μαζί.
Ήρθαμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και καταλάβαμε πόσο πολύ αγαπιόμαστε . Σε λίγες μέρες είναι ο γάμος μας και περιμένουμε να ξημερώσει εκείνη η μέρα !!Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου πέρα από τον ίδιο σου τον εαυτό λένε κάποιοι . Να αγαπάτε με όλοι σας την ψυχή!! Κάθε μέρα!
Στα δύσκολα και στα εύκολα. Σας ευχαριστούμε όλους . Να ξέρετε πως διαβάζουμε όλα τα μηνύματα και τα σχόλια σας», έγραψε η Ιλάειρα Ζήση.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει κανονικά στις 28 Αυγούστου στη Λεμεσό.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top