Παναγιώτα Βλαντή: Ποζάρει με μαγιό στα 53 της και κλέβει τις εντυπώσεις!

Έκανε βουτιές στη Γαλάζια Λίμνη της Ελλάδας

Δείτε όσα είπε πρόσφατα η Παναγιώτα Βλαντή στην εκπομπή Κυψέλη

Είναι μια από τις πιο ταλαντούχες Ελληνίδες ηθοποιούς, με τεράστιες τηλεοπτικές, κι όχι μόνο, επιτυχίες στο ενεργητικό της. Ο λόγος για την Παναγιώτα Βλαντή, τη «Συλβί» από τα Μαύρα Μεσάνυχτα, η οποία αυτήν την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές της

Παναγιώτα Βλαντή: «Ήμουν 22 όταν δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση»

Η όμορφη πρωταγωνίστρια βρέθηκε στο Πολυλίμνιο στη Μεσσηνία, ένα μέρος ιδιαίτερης ομορφιάς. Βλάστηση, καταπράσινα νερά κι εντυπωσιακοί καταρράκτες συνθέτουν το σκηνικό, στο οποίο η Παναγιώτα δεν μπόρεσε να αντισταθεί. 

Η Παναγιώτα Βλαντή στη θάλασσα με τον τετράποδο φίλο της

Η Παναγιώτα Βλαντή στη θάλασσα με τον τετράποδο φίλο της /Φωτογραφία Instagram

Μάλιστα, αψήφησε τα παγωμένα νερά της λίμνης και βούτηξε δείχνοντάς μας το εντυπωσιακό και πάντα γυμνασμένο κορμί της. Φυσικά, δεν παρέλειψε να μοιραστεί τις εντυπώσεις της με τους followers της στο Instagram. 

Ενοχλημένη η Παναγιώτα Βλαντή: «Με ενοχλεί η ερώτηση για το παιδί»

«Αχ, αυτές οι ομορφιές της Ελλάδας μας! Δε σταματάς ποτέ να την ανακαλύπτεις και να εκπλήσσεσαι κάθε φορά ευχάριστα… Το Πολυλίμνιο Μεσσηνίας είναι απλά ονειρικό… η δική μας γαλάζια λίμνη με το υπέροχο φυσικό τοπίο και τους εντυπωσιακούς καταρράκτες… πραγματικά ένας μικρός παράδεισος!», έγραψε στην περιγραφή των φωτογραφιών της η Παναγιώτα Βλαντή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top