Παναγιώτα Βλαντή: «Ήμουν 22 όταν δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση»

H εξομολόγηση της ηθοποιού

Η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε για το κίνημα #metoo και μάλιστα μοιράστηκε την προσωπική της εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε σε ηλικία 22 ετών.

Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά πως «μίλησα αμέσως μετά την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη. Δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί έπρεπε πρώτα να το συζητήσω με την οικογένεια μου που δεν το ήξερε. Μόνο στη μαμά μου το είχα πει τη στιγμή που συνέβη, όταν ήμουν 22 χρονών. Μόλις είχα βγει δηλαδή στη δουλειά. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, γι’ αυτό και θύμωνα και στεναχωριόμουν με όσους λένε «γιατί τώρα». Γιατί τώρα είναι η ώρα».

«Με είχε σοκάρει! Ήταν ένα σοκ! Πέρασα πολλά στάδια αλλά είχα την τύχη να γνωρίσω γενναιόδωρους ανθρώπους στη δουλειά και αυτό με βοήθησε να προχωρήσω αλλιώς δεν ξέρω τι θα είχα κάνει» πρόσθεσε η δημοφιλής ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ. «Βεβαίως και κατήγγειλα το γεγονός στο ΣΕΗ απλώς είναι παραγεγραμμένο. Το ότι έχει όμως παραγραφεί, δεν σημαίνει ότι δεν έχει γίνει. Έκτοτε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο νομίζω πως συναντηθήκαμε μόνο μια φορά, κοινωνικά, αλλά πολύ από απόσταση».

«Παροτρύνω τον κόσμο να μη ξεχάσει, να θυμάται ότι υπήρξαν αυτοί οι άνθρωποι» είπε η Παναγιώτα Βλαντή στο Στούντιο 4.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top