Johnny Depp: Είναι βίαιος λόγω στυτικής δυσλειτουργίας, λέει η Amber Heard

Όσα αποκάλυψαν οι συνήγοροι της πρώην συζύγου του

Δείτε βίντεο για τη δίκη Depp-Heard από το Breakfast@Star

Ο Johnny Depp πάσχει από στυτική δυσλειτουργία, ισχυρίστηκαν οι δικηγόροι της Amber Heard, όπως αποκαλύπτουν πρόσφατα αποσφραγισμένα δικαστικά έγγραφα.

Μετά από χρόνια ο Johnny Depp και η Amber Heard συναντήθηκαν στα δικαστήρια

Μετά από χρόνια ο Johnny Depp και η Amber Heard συναντήθηκαν στα δικαστήρια /Φωτογραφία AP Images

Η νομική ομάδα της ηθοποιού υποστήριξε σε μια κατάθεση της 28ης Μαρτίου, ότι το φερόμενο πρόβλημα ιατρικής φύσεως μπορεί να συνέβαλε στη βίαιη συμπεριφορά του πρώην συζύγου της Heard

Δίκη Depp - Heard: Όσα είπε η δικηγόρος που... αθώωσε τον διάσημο σταρ!

«Αν κι ο κύριος Depp θα προτιμούσε να μην αποκαλύψει την πάθησή του με τη στυτική δυσλειτουργία, αυτή η πάθηση είναι απολύτως σχετική με τη σεξουαλική βία, συμπεριλαμβανομένου του θυμού του κ. Depp και της χρήσης ενός μπουκαλιού για τον βιασμό της Amber Heard», υποστηρίζεται.

Ο Depp αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου του για βιασμό και βίαιη συμπεριφορά. Η πλευρά της Heard ήθελε να αναφερθεί στη φερόμενη στυτική δυσλειτουργία του κινηματογραφικού σταρ για να προσθέσει ένα πλαίσιο στον ισχυρισμό της ηθοποιού για σεξουαλική βία.

Σε πρόσφατα αποσφραγισμένα προδικαστικά έγγραφα 965 σελίδων που επικαλούνται το Newsweek και το Page Six, οι δικηγόροι της 36χρονης ηθοποιού υποστήριξαν σε μια κατάθεση από τον περασμένο Μάρτιο ότι ο 59χρονος ηθοποιός, θα έπρεπε να αποκαλύψει ότι πάσχει από στυτική δυσλειτουργία και να υποβάλλει ως απόδειξη μια λίστα φαρμάκων που φέρεται να του έχει χορηγηθεί.

Amber Heard για Depp: «Τον αγαπώ ακόμη - Τον αγάπησα με όλη μου την καρδιά»

Πρότειναν, επίσης, ότι η πάθηση αυτή είναι «σχετική» με την υπόθεση, καθώς θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί ο ηθοποιός θα χρησιμοποιούσε ένα μπουκάλι για να επιτεθεί σεξουαλικά στη Heard, κάτι που ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά ωστόσο, ότι συνέβη.

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι οι δικηγόροι του σταρ απάντησαν στην κατάθεση αυτή, εκφράζοντας τη διαφωνία τους και ισχυρίστηκαν ότι η πρώην σύζυγός του: «Θέλει να κάνει την υπόθεση ένα τσίρκο και σαφώς σκοπεύει να δείξει σε αυτή τη δίκη μια σειρά από αδικαιολόγητα κακόβουλες εικασίες, μεταξύ αυτών και ιατρικών παθήσεων του Depp».

Ήταν πολλές οι φορές που η Amber Heard κατέρρευσε στη δικαστική αίθουσα /Φωτογραφία AP Images

Κατά τη διάρκεια της επίμαχης δίκης, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά τηλεοπτικά μπροστά σε εκατομμύρια θεατές, η Heard κατέθεσε ενόρκως για ένα περιστατικό που συνέβη το 2015 στην Αυστραλία, όταν είπε ότι ο σταρ διείσδυσε επανειλημμένα μέσα της με ένα μπουκάλι.

Johnny Depp: Η βίαιη μητέρα του, οι παθιασμένες σχέσεις και το αλκοόλ

Ο Depp κατά την κατάθεσή του χαρακτήρισε τη μαρτυρία της Heard «ειδεχθή», «γελοία» και «ταπεινωτική». Είπε στην αίθουσα του δικαστηρίου, πως: «Κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος, σίγουρα όχι εγώ. Κανένας από εμάς. Αλλά ποτέ στη ζωή μου δεν έχω διαπράξει σεξουαλική κακοποίηση, σωματική κακοποίηση, όλες αυτές τις περίεργες, εξωφρενικές ιστορίες που με θέλουν να διαπράττω αυτά τα πράγματα και όμως να ζω μαζί της για έξι χρόνια. Περιμένω την ώρα που θα αποκαλυφθεί η αλήθεια». 

Η πλειοψηφία της επταμελούς επιτροπής των ενόρκων, αποτελούμενη από πέντε άντρες και δύο γυναίκες, τάχθηκε στο πλευρό του Depp, επιδικάζοντάς του περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση, αφού διαπίστωσε ότι η Heard τον δυσφήμησε σε άρθρο της το 2018.

Amber Heard: Άσκησε έφεση μετά τη δίκη που δικαίωσε τον Johnny Depp

Κέρδισε μία από τις τρεις αγωγές της και τώρα και οι δύο ασκούν έφεση κατά των ετυμηγοριών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top