Δίκη Depp - Heard: Όσα είπε η δικηγόρος που... αθώωσε τον διάσημο σταρ!

«Ήταν σημαντικό να υπάρχει μία γυναίκα στην ομάδα»

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Camille Vasquez και του Johnny Depp

Η Camille Vasquez, η διάσημη πλέον συνήγορος του Johnny Depp στη δίκη με την Amber Heard, δεν αισθάνεται παρά ευγνωμοσύνη για τον πελάτη της, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις της.  

Αθώος ο Johnny Depp, ένοχη η Amber Heard - Οι αναρτήσεις τους μετά τη δίκη

Η δικηγόρος που υπερασπίστηκε τον Depp στη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, από την οποία και βγήκε νικητής, μίλησε στο CBS Mornings κι είπε σχετικά με τον πελάτη της: «Ήταν σημαντικό να υπάρχει μια γυναίκα στην ομάδα», με την Gayle King να θέλει να μάθει το γιατί. «Αυτή η υπόθεση απαιτούσε την προοπτική μιας γυναίκας κι ήμουν η τυχερή που επιλέχτηκα να κάνω αυτήν τη δουλειά», απάντησε.

«Νιώθεις τυχερή; Είναι "τυχερή" η λέξη;» τη ρώτησε η δημοσιογράφος κι εκείνη απάντησε: «Νομίζω ότι ναι. Φυσικά, είναι τρομερές στιγμές, αλλά είναι παίζει ρόλο και λίγη τύχη», είπε στη συνέχεια.

Όπως αποκάλυψε, γνώριζε πολύ καλά ότι εκείνη και η υπόλοιπη ομάδα ήταν υπεύθυνοι για το μέλλον, τη φήμη και τα προς το ζην του Depp. «Αυτό ήταν το όνομά του, αυτή ήταν η ζωή του. Ήταν σημαντικό», είπε στην εκπομπή η δικηγόρος. 

Amber Heard: Άσκησε έφεση μετά τη δίκη που δικαίωσε τον Johnny Depp

Όσον αφορά το γεγονός, ότι η Heard και ο δικηγόρος της σχεδιάζουν να ασκήσουν έφεση για τον διακανονισμό των 10,3 εκατομμυρίων δολαρίων που διατάχθηκε να πληρώσει τον ηθοποιό, η Vasquez αποκάλυψε πως έχουν ήδη μια στρατηγική για το τι θα κάνουν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top