Amber Heard: Άσκησε έφεση μετά τη δίκη που δικαίωσε τον Johnny Depp

Ήδη προηγούμενο δικαστήριο έχει απορρίψει την αίτηση της περί κακοδικίας

Έφεση μέσω των δικηγόρων της έκανε η Amber Heard μετά την απόφαση του δικαστηρίου που δικαίωσε τον Johnny Depp στην υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης.

Amber Heard: Ζήτησε να εκδικαστεί ξανά η υπόθεση με τον Johnny Depp

Η απόφαση του δικαστηρίου έδινε 10 εκατομμύρια δολάρια στον ηθοποιό για την ζημιά που υπέστη μετά από την αποκάλυψη της Heard ότι έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Οι δικηγόροι της Heard δήλωσαν ότι θα ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης λέγοντας πως "πιστεύουμε πως το δικαστήριο έκανε λάθη που απέτρεψαν μια δίκαιη ετυμηγορία. Για αυτό ασκούμε έφεση". Η επίσημη ανακοίνωση ανέφερε επίσης πως "ενώ συνειδητοποιούμε ότι η σημερινή κατάθεση θα προκαλέσει χαμό στο Twitter, υπάρχουν βήματα που πρέπει να κάνουμε για να εξασφαλίσουμε τη δικαιοσύνη". Άσκησαν έφεση στις 21 Ιουλίου.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μια εβδομάδα αργότερα μετά την απόφαση του δικαστηρίου να αρνηθεί την αίτηση της Heard για κακοδικία. Σε αυτό υποστήριζε ότι ένας από τους ενόρκους δεν ήταν κατάλληλος για τη δίκη.

Amber Heard για Depp: «Τον αγαπώ ακόμη - Τον αγάπησα με όλη μου την καρδιά»

Σύμφωνα με την δικηγόρο της ηθοποιού η Amber Heard δεν έχει να πληρώσει τον πρώην σύζυγό της, ενώ ήδη έχει χρεωθεί με ένα υπέρογκο ποσό ώστε να ανταπεξέλθει στα έξοδα της δίκης. Ωστόσο η πλευρά του Johnny Depp όπως η ίδια υποστηρίζει δεν κινήθηκε νομικά εναντίον της Heard για τα χρήματα αλλά για να αποκαταστήσει το όνομα του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top