Συνατσάκη: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση πριν την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Ήταν φανερή η εγκυμοσύνη της;

Πρόσφατο βίντεο της Mairiboo για την περιοδεία του Ίαν

H Μαίρη Συνατσάκη ανακοίνωσε με μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram ότι είναι έγκυος για πρώτη φορά. 

Η ηθοποιός – Youtuber και επιχειρηματίας και ο αγαπημένος της, Ίαν Στρατής, θα γίνουν γονείς και ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωρό τους.

Έγκυος η Μαίρη Συνατσάκη - Το ανακοίνωσε στο Instagram

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι’ αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια» έγραψε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτηση – ανακοίνωση η Μαίρη Συνατσάκη.

Η Μαίρη Συνατσάκη γνωρίζει ότι είναι έγκυος εδώ και κάποιους μήνες αλλά μαζί με τον μουσικό, είχαν αποφασίσει να το κρατήσουν κρυφό για λίγο καιρό.

Την τελευταία της δημόσια εμφάνιση, η Mairiboo την είχε κάνει πριν έναν μήνα ακριβώς, δίνοντας το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα του «Mamma Mia» όπου πρωταγωνιστούσε ο σύντροφός της.

Η ίδια τότε ήταν ήδη έγκυος, αλλά όπως θα δεις και στις φωτογραφίες η εγκυμοσύνη της δεν ήταν ακόμη ορατή. Πάντως, το πρόσωπό της έλαμπε από ευτυχία!

συνατσακη

μαιρη συνατσακη
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top