Full in love ο Αλεξάνδρου - Το τραγούδι που αφιέρωσε στην Ιωάννα Τούνη

«Το αγόρι μου, ο ερωτιάρης μου» έγραψε η influencer

Τρισευτυχισμένοι είναι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς.

ΤΟΥΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου έναν χρόνο και σε μερικούς μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί.

Τούνη: Μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της & την αλλαγή στο σώμα της

Η Ιωάννα Τούνη χθες, μας έδειξε μάλιστα και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και τη γενικότερη αλλαγή στο σώμα της. Διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να γίνει μαμά! Θέλει να γίνει μαμά σαν τη δική της, η οποία έφυγε από τη ζωή το περασμένο Πάσχα.

ιωάννα τούνη αλεξάνδρου

τουνη αλεξανδρου

Αν και περιμένουν το μωρό τους, πολλά ήταν τα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό που ήθελαν το μοντέλο να έχει χωρίσει από την influencer, όμως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σήμερα, Σάββατο 30/7 δήλωσε πιο ερωτευμένος από ποτέ!

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Πώς να υποψιαστούμε ότι όλα είναι ψεύτικα;»

Συγκεκριμένα, μέσα προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αφιέρωσε στην Ιωάννα Τούνη το νέο κομμάτι του Κωνσταντίνου Αργυρού, «Αφού σε βρήκα δε σ' αφήνω».

«Χαχαχαχα, Το αγόρι μου, ο ερωτιάρης μου», έγραψε στο δικό της Instagram η Ιωάννα Τούνη κάνοντας repost το βίντεο του συντρόφου της.

ΤΟΥΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κοίταξε την κάμερα του κινητού και είπε: «Πού θα σε αφήσω εσένα; Τι θα κάνω εγώ με εσένα. Σ’ αγαπάω», ενώ παράλληλα φιλούσε τον σκύλο του στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία.

Η influencer έσπευσε τότε να σχολιάσει: «Για μια στιγμή νόμιζα λέει για εμένα… τελικά για λέει για τον σκύλο!  Όλα καλά».

ΤΟΥΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΓΚΥΟΣ ΣΧΕΣΗ ΧΩΡΙΣΜΟΣ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top