Τούνη: Μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της & την αλλαγή στο σώμα της

Η influencer βρίσκεται στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Μία δύσκολη εγκυμοσύνη βιώνει η Ιωάννα Τούνη, η οποία βρίσκεται στον 4ο μήνα της κύησης. 

Η διάσημη influencer που περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, έχει αποκαλύψει ότι τις περισσότερες μέρες έχει ναυτίες και νιώθει άρρωστη, ενώ οι ορμόνες της… κάνουν πάρτι.

Άρρωστη η Ιωάννα Τούνη - Το βίντεο που ανέβασε

Νωρίτερα σήμερα μάλιστα, ανέβασε στο Instagram μερικά stories από τον καναπέ της, τη γωνίτσα στην οποία κάθεται όλη τη μέρα τον τελευταίο καιρό. Πριν από λίγο όμως, η ίδια αποφάσισε να σηκωθεί και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να επικοινωνήσει με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Πώς να υποψιαστούμε ότι όλα είναι ψεύτικα;»

Η Ιωάννα Τούνη μάς έδειξε την κοιλίτσα της και η αλλαγή στο σώμα της είναι φανερή. Η ίδια έχει σοκαριστεί από την αλλαγή αυτή.

«Με τα χίλια ζόρια σηκώθηκα από τον καναπέ, να μου φτιάξει η διάθεση, να φτιάξει και η δική σας διάθεση. Θα σας δείξω το μαγιό μου. Εσείς βλέπετε το μαγιό, εγώ βλέπω την αλλαγή στο σώμα μου. Έχει αλλάξει πάρα πολύ γι’ αυτό που έχω εγώ συνηθίσει. Έχω φαρδύνει πολύ στη μέση, που είχα πολύ λεπτή μεσούλα. Ήξερες ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όλα τα όργανα της γυναίκας πηγαίνουν στο πλάι για να δημιουργηθεί στη μέση το μπεμπίνι; Σοκ ε; Σοκαριστικό» είπε χαρακτηριστικά η influencer.

Δείτε την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη:

Τούνη Μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της και την αλλαγή στο σώμα της

Τούνη Μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της και την αλλαγή στο σώμα της -2
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top