Ricky Martin: Ο ανιψιός του απέσυρε τις κατηγορίες για κακοποίηση

Η ανάρτηση του Λατίνου σταρ στο Instagram

Δείτε βίντεο για τα 50α γενέθλια του Ricky Martin από την εκπομπή Mega Καλημέρα

Φαίνεται ότι τελείωσε η περιπέτεια για τον Ricky Martin, μετά τις κατηγορίες του ανιψιού του σε βάρος του για αιμομιξία και σεξουαλική κακοποίηση.

Ricky Martin: Κατηγορείται για αιμομιξία - Κινδυνεύει με 50 έτη φυλάκισης

Η ακρόαση στο δικαστήριο ολοκληρώθηκε κι όπως μετέδωσε το αμερικανικό site TMZ, ο δικαστής απέρριψε την προσωρινή αναστολή που είχε εκδόσει πριν από μια εβδομάδα.

Η νομική ομάδα του τραγουδιστή ανέφερε ότι: «Όπως είχαμε προβλέψει, η εντολή προσωρινής προστασίας δεν παρατάθηκε από το δικαστήριο. Ο κατήγορος επιβεβαίωσε στο δικαστήριο ότι η απόφασή του να απορρίψει το θέμα ήταν αποκλειστικά δική του, χωρίς εξωτερική επιρροή ή πίεση και επιβεβαίωσε ότι ήταν ικανοποιημένος με τη νομική του εκπροσώπηση στην υπόθεση

Ο Ricky Martin στα Latin Grammy Awards στο Las Vegas το 2019

Ο Ricky Martin στα Latin Grammy Awards στο Las Vegas το 2019 /Φωτογραφία AP Images

Το αίτημα προήλθε από τον κατήγορο ο οποίος ζητούσε την απόρριψη της υπόθεσης. Αυτό που συνέβη δεν ήταν ποτέ τίποτα περισσότερο πέρα από ένα διαταραγμένο άτομο που έκανε ψευδείς ισχυρισμούς. Χαιρόμαστε που ο πελάτης μας είδε την απονομή της δικαιοσύνης και τώρα μπορεί να προχωρήσει στη ζωή και την καριέρα του». 

Ο Ricky Martin με τον σύζυγό του Jwan Yosef

O Ricky Martin και ο σύζυγός τους μόλις έγιναν γονείς για τέταρτη φορά!

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Martin δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram την απόφαση του ανιψιού του να αποσύρει τις κατηγορίες σε βάρος του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top