Παγκόσμιο «κράξιμο» στη Demi Moore - Πήγε με τον σκύλο της στο Λούβρο

Στο διάσημο μουσείο απαγορεύονται τα κατοικίδια

Δείτε βίντεο για τη Demi Moore από το Breakfast@Star

Στο Παρίσι βρίσκεται η Demi Moore, με την επίσκεψή της στο διάσημο μουσείο του Λούβρου να προκάλει παγκόσμια κατακραυγή.

Demi Moore: Επιβεβαίωσε τη νέα της σχέση με δυο αναρτήσεις στο Instagram

Ο λόγος; Η διάσημη ηθοποιός πήρε μαζί της και το σκυλάκι της ενώ απαγορεύεται. Μάλιστα, τις φωτογραφίες δημοσίευσε η ίδια στο προφίλ της στο Instagram, όπου ποζάρει μπροστά στον πίνακα της Μόνα Λίζα, με τον σκύλο της είτε αγκαλιά, είτε χωμένο μέσα στην μπλούζα της.

Χωρίς να το θέλει η γλυκούλα Pilaf βρέθηκε στο επίκεντρο των επικρίσεων λόγω της «μαμάς» της, Demi Moore /Φωτογραφία Instagram

Οι ακόλουθοί της αναρωτήθηκαν πώς κατάφερε να «περάσει» το κατοικίδιό της μέσα στο μουσείο

Ντέμι Μουρ: Φόρεσε το μπικίνι της και «ξεσήκωσε» τη Μύκονο

Αν ανατρέξει κανείς στην ιστοσελίδα του Λούβρου και παρατηρήσει τους κανονισμούς, αναφέρεται ρητά ότι απαγορεύεται η είσοδος στο μουσείο σε όλα τα ζώα, με εξαίρεση τα σκυλιά-οδηγούς και βοήθειας. «Όλα τα ζώα απαγορεύονται, με εξαίρεση τους σκύλους-οδηγούς ή τους σκύλους βοήθειας, που συνοδεύουν άτομα με κινητική ή διανοητική αναπηρία», αναφέρει. 

Ντέμι Μουρ: Ποζάρει σε σκάφος μαζί με την κόρη της στη Σαντορίνη

Στις φωτογραφίες όμως που δημοσίευσε η Moore, απαθανατίζεται με το κατοικίδιό της μπροστά στον πίνακα του Λεονάρντο ντα Βίντσι, αλλά και μπροστά από το γλυπτό της Αφροδίτης της Μήλου. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η 59χρονη σταρ σχολίασε: «Η Pilaf καταλαμβάνει το Λούβρο». 

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έπεσαν βροχή: «Ένας σκύλος στο καλύτερο μουσείο;» έγραψε χρήστης, με άλλον να προσθέτει: «Είναι λυπηρό να κάνουν οι διασημότητες κατάχρηση της φήμης τους και να πηγαίνουν με τα κατοικίδιά τους σε μέρη, που εμείς οι απλοί άνθρωποι δεν μπορούμε. Το Μουσείο του Λούβρου απαγορεύει τα κατοικίδια ζώα με εξαίρεση τα ζώα υπηρεσίας. Demi Moore, θα έπρεπε να το ξέρεις αυτό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top