Ιωάννα Τούνη: Τι απάντησε για τα δημοσιεύματα χωρισμού από τον Αλεξάνδρου

«Μην μπαίνετε στην κλειδαρότρυπά μου»

Την πρώτη της ανάρτηση μετά τις φήμες και τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, έκανε η Ιωάννα Τούνη πριν από λίγη ώρα.

τουνη αλεξάνδρου

Ιωάννα Τούνη: Η ανάρτηση στο Instagram αποκάλυπτε ότι χώρισε;

Συγκεκριμένα, όλα άρχισαν όταν το προφίλ της διαδικτυακής περσόνας Soula Glamorous αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη δεν ακολουθούν πια ο ένας τον άλλον, ενώ έχουν αφαιρεθεί και όλα τα tags με τα ονόματά τους στις κοινές τους αναρτήσεις. Πιθανότατα να έχουν κάνει block ο ένας τον άλλον.

τουνη

Πριν από λίγη ώρα, η γνωστή Θεσσαλονικιά influencer δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και, μεταξύ άλλων, τόνισε πως θα απαντήσει για όλα αλλά μόνο όταν εκείνη το θελήσει.

«Γεια σας κουτσούνια μου. Τι κάνετε; Εγώ δεν είμαι πάρα πολύ καλά στην υγεία μου από χθες το πρωί όπως είπα και στο story μου. Τώρα λίγο συνήλθα, είμαι καλύτερα. Γενικά είμαι σπίτι όλη μέρα, προσπαθώ λίγο να συνέλθω πραγματικά γιατί είμαι τερματισμένη. Δεν ξέρω αν φαίνεται από τον έρπη και από τα πράγματα που βγάζω συνέχεια και εν τέλει οι κακές σκύλες δεν παθαίνουν και τίποτα, οπότε σίγουρα δεν θα πάθω κι εγώ. Σχετικά με τα άπειρα πράγματα και τα άπειρα δημοσιεύματα που γράφονται τις τελευταίες ημέρες, εβδομάδες, μήνες, δεν ξέρω, θα σας πω ό, τι θέλω, όταν θέλω όπως κάνω πάντα. Οπότε μην μπαίνετε στην κλειδαρότρυπά μου. Δεν σας απασχολεί τίποτα…», είπε η Ιωάννα Τούνη και άλλαξε αμέσως θέμα συζήτησης με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top