Τζέιμς Κάαν: Πέθανε ο πρωταγωνιστής του «Νονού»

Σε ηλικία 82 ετών

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 ετών άφησε ο Τζέιμς Κάαν.

 Ο Αμερικανός ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστός με τον ρόλο του Σόνι Κορλεόνε στην ταινία «Ο Νονός», αλλά και από τις ταινίες «Μίζερι»,  και «Ελ «Ντοράντο».

Τζέιμς Κάαν: Πέθανε ο πρωταγωνιστής του «Νονού» σε ηλικία 82 ετών

 

 

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η οικογένειά του μέσα από μία ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του ηθοποιού στο Twitter.

«Η οικογένεια εκτιμά την έκφραση αγάπης και τα ειλικρινή συλλυπητήριά σας και ζητά να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά της σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή», έγραφε η λιτή ανακοίνωση.

 

Ο Τζέιμς Κάαν, γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου του 1940 στο Μπρονξ, παιδί Εβραίων μεταναστών από την Γερμανία.
Μεγάλωσε στο Κουίνς και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν. Συνέχισε τις σπουδές του στον Πανεπιστήμιο Χόφστρα, κάτι που έμελλε να αποτελέσει σταθμό στη ζωή του.

Τζέιμς Κάαν: Πέθανε ο πρωταγωνιστής του «Νονού» σε ηλικία 82 ετών
Εκεί ήταν συμφοιτητής με τον σκηνοθέτη Φρανσις Φορντ Κόπολα. Δεν αποφοίτησε ποτέ και στράφηκε νωρίς στην υποκριτική. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του πέρασε από συνέντευξη, κρίθηκε κατάλληλος και έγινε δεκτός στη Σχολή Θεάτρου «Neighborhood Playhouse» της Νέας Υόρκης.

Ο Τζέιμς Κάαν  παντρεύτηκε τέσσερις φορές και χώρισε και τις τέσσερις φορές. Ο ηθοποιός απέκτησε πέντε παιδιά, μεταξύ των οποίων είναι ο ηθοποιός Σκοτ Κάαν, από τους πρωταγωνιστές του Χαβάη 5-0.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top