Το έριξε έξω η Μαίρη Χρονοπούλου - Δείτε τη να τραγουδάει σε εστιατόριο

Η συνάντησή της με τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη

Πρόσφατα η Μαίρη Χρονοπούλου βρέθηκε στο Καλημέρα Ελλάδα

Το βράδυ της Δευτέρας στο στάδιο Φώτης Κοσμάς της Αλεξανδρούπολης, η Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης, η Ελένη Βιτάλη, η Γλυκερία, η Μαίρη Χρονοπούλου κι ο Άγγελος Θεοδωράκης συναντήθηκαν σε μια Νύχτα μαγικιά για να ζωντανέψουν το έργο του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, ο οποίος σχεδόν έναν χρόνο τώρα δε βρίσκεται κοντά μας

Η έκπληξη της Μαίρης Χρονοπούλου στον Γιώργο Παπαδάκη!

«Ελπίζω όλη η Θράκη να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας κι όλοι μαζί να τραγουδήσουμε βροντοφωνάζοντας, κοινό και καλλιτέχνες, για να μας ακούσει ο πατερούλης μου από ψηλά και να χαμογελάει ευτυχισμένος», είχε πει η Μαργαρίτα Θεοδωράκη πριν τη συναυλία.

Παρά την προχωρημένη ηλικία της, η Μαίρη Χρονοπούλου δε χάνει το κέφι της

Μετά τη μεγάλη βραδιά οι συμμετέχοντας δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής. Στο προφίλ της Μαίρης Χρονοπούλου στο Instagram ανέβηκαν δύο βίντεο όπου βλέπουμε τη μεγάλη ηθοποιό να απολαμβάνει τη βραδιά. Στο ένα από αυτά την ακούμε να σιγοτραγουδάει το Υπάρχει κάπου ένα παιδί σε μουσική του Κώστα Καπνίση και στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Η Μαίρη Χρονοπούλου έβαλε τα καλά της και πήγε για φαγητό με τους φίλους της

Η Μαίρη Χρονοπούλου έβαλε τα καλά της και πήγε για φαγητό με τους φίλους της

Χρονοπούλου: Σε συναυλία του Κορκολή μετά την περιπέτεια υγείας της

Δείτε το βιντεάκι με τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη

Στο άλλο βίντεο βλέπουμε την κινηματογραφική σταρ να συζητάει με τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη, η οποία της λέει πόσο την είχε ξεχωρίσει από τις άλλες πρωταγωνίστριες της γενιάς της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top