Δέσποινα Μοιραράκη: Το κρυφό δράμα της για τον σύζυγό της, Γιάννη

Ο ναύαρχος έδινε μάχη με τον καρκίνο

Η Δέσποινα Μοιραράκη αποχαιρέτησε τον Γιάννη Κοντούλη  όπως του άξιζε - Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Συντετριμμένη είναι η Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς τα ξημερώματα της Πέμπτης 23/6 έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος της σύζυγος Γιάννης Κοντούλης χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο στον εγκέφαλο. 

«Αγαπημένε μου captain... »: Συγκινεί ο γιος της Δέσποινας Μοιραράκη

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, όλο αυτό το διάστημα ελάχιστοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν το οικογενειακό τους δράμα. Η επιχειρηματίας και ο ναύαρχος ζούσαν το δράμα τους 3,5 ολόκληρα χρόνια.

μοιραρακη κοντουλης

Η παρουσιάστρια του Cash or Trash προσπαθούσε να σταθεί «βράχος» στο πλευρό του άντρας της και να μη λυγίσει λεπτό.

Ποιος να φανταζόταν ότι πίσω από το μεγάλο της χαμόγελο στη νέα εκπομπή του Star,την κρυβόταν ο πόνος για την περιπέτεια υγείας του Γιάννη της.

Μοιραράκη - Κοντούλης: Ο έρωτας και ο εντυπωσιακός στρατιωτικός γάμος

Όπως, μάλιστα, είπε στο star.gr και την Κατερίνα Καραγιάννη συνεργάτης της, το ζευγάρι είχε σταματήσει τις δημόσιες εμφανίσεις, ενώ δεν επισκέπτονταν ποτέ τους γονείς του Γιάννη Κοντούλη για να μη δουν ότι έχει αδυνατίσει (είχε χάσει 25 κιλά) και καταλάβουν πως είναι άρρωστος.

Πλέον η «βασίλισσα των χαλιών» θα πρέπει να σταθεί ξανά στα πόδια της, χωρίς τον ναύαρχο της καρδιάς της. 

Γιάννης Κοντούλης – Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του

Η κηδεία του Γιάννη Κοντούλη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιουνίου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στη Μητρόπολη Αθηνών και στη συνέχεια φίλοι και συγγενείς θα βρεθούν στο Κοιμητήριο Γλυφάδας, για να πουν το τελευταίο αντίο στον ναύαρχο εν αποστρατεία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top